+34 93 263 05 00

Accions Especials

Solucions de publicitat exterior no convencional perquè la teva marca surti al carrer a trobar el públic objectiu: Lones de façana, pancartes, corporis, pals, torretes, tanques diferents, opis amb alguna cosa més… Guerrilla urbana! Mentre més sorprenguis, més et recordaran.Saber-ne més

Accions Especials

Retail

El que necessites per rematar la teva estratègia de marca i seduir els teus clients al punt de venda: vinils, impresos microperforats o de tall per vidrieres, lones o caixes de llum per aparadors, encunyats, corporis, vinils de terra, directoris, expositors, dispensadors de fulletons… Saber-ne més

Retail

ESDEVENIMENTS

Tot pels esdeveniments efímers amb vocació d’espectacularitat. Fires i congressos, esdeveniments comercials, professionals o polítics. Una convenció de vendes o una presentació de producte. Grans trobades esportives o esdeveniments ciutadans. Passarel·les de moda, conferències de premsa, entregues de premis, festivals, concerts…Saber-ne més

ESDEVE NIMENTS

A partir de l’impressió digital oferim solucions innovadores en comunicació visual per interior i exterior. Treballem en el teu projecte per potenciar la teva marca.
Sundisa, més que impressió.

 

PRODUCTES DESTACATS

LONES GRAN FORMAT Impreses en peces de fins a cinc metres sobre reixeta de pvc, unides mitjançant soldadura tèrmica i traus perimetrals.
VINILS Vinils de tall o impresos digitalment per a senyalització o publicitat.
IMPRESIÓ TÈXTIL Perfileria d’alumini o fusta amb impressió digital sobre material tèxtil. Amb o sense llum interior. Autoportants o per fixar a paret.
BASTIDORS Bastidors de fusta entapissats amb lona de pvc mate, lona opaca, canvas o material tèxtil impresos digitalment per esdeveniments, fons d’escenari, photocalls…
ELEMENTS SINGULARS Produccions singulars: corporis de fusta, forex, inflables, lones en estructures irregulars, construccions a mida.

veure tots

Projectes

home-csio

CSIO BARCELONA

home-ford

FORD

home-bacardi

BACARDI

TESTIMONIALS

 • Portem molts anys treballant amb SUNDISA a Barcelona i a d’altres punts d’Espanya. El servei i qualitat són excel·lents i sempre ens aporten idees noves, fresques i bones solucions que ens ajuden a senyalitzar i comunicar millor les nostres fires.

  Ariadna Belver, BMP

 • En el sector de la publicitat saber que comptes amb professionals que responen sempre quan ho necessites de manera ràpida i acurada, et dóna la tranquil·litat necessària per fer una bona feina. Treballar amb Sundisa és sinònim d’efectivitat i professionalitat.

  Anna Rodríguez, Executiva de Comptes, Veritas Media

 • Pel Festival ha estat decisiu el partenariat amb Sundisa, que sempre pensa en el millor posicionament de la teva marca.

  Oriol Aguilà, Director, Grup Peralada, Festival Castell de Peralada

 • La tranquil·litat de treballar amb un proveïdor FIABLE, CREATIU i QUALITATIU, això és SUNDISA

  Annamari Basora, Directora de Comunicació i Patrocinis, La Vanguardia

 • Confiar en Sundisa per a grans esdeveniments és una garantia de qualitat: pels seus productes, per la seva creativitat i pel seu servei. Des de la FNOB, amb la Barcelona World Race, ho hem pogut comprovar al llarg de 8 anys.

  Marian Barreda, Directora de Màrqueting i RRPP, FNOB - Barcelona World Race

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×