+34 93 263 05 00

Blog

Home/Blog/Banderoles de Barcelona Smart City

Banderoles de Barcelona Smart City

Es parla molt darrerament de les Smart Cities, ciutats “intel·ligents” que treuen profit de les noves tecnologies per a millorar la vida dels seus ciutadans. Barcelona, innovadora, emprenedora i inconformista, està en primera posició a l’estat espanyol i en el quart lloc del ranking europeu, segons els analistes especialitzats.

No és perquè si. Ja fa temps que Barcelona va decidir seguir aquest camí amb una varietat de mesures enfocades a la sostenibilitat i la innovació. La ciutat està en procés de redissenyar completament la seva xarxa d’autobusos per a fer els transports més fàcils i entenedors als ciutadans, i al mateix temps, més ràpids i eficients.

Més de 70.000 persones en situació de dependència es beneficien d’un servei públic i gratuït de  tele-assistència que funciona  24 hores al dia, els 365 dies de l’any.

Ofereix en un sol portal, apps4bcn.cat, totes les aplicacions que, després d’una valoració i selecció d’un grup d’experts de primera línia, poden ajudar a ciutadans i visitants a treure el major partit de la ciutat.

I ha posat a disposició de tot aquell que les necessiti el servei Open Data que dona accés a totes les dades de que disposa l’administració per a facilitar la creació de noves empreses, nous serveis i nous productes que augmenten el valor social i econòmic de la ciutat i fan més fàcil la vida de les persones.

Per recordar-nos que tenim totes aquestes eines a la nostra disposició, la ciutat fa una campanya de banderoles als principals carrers de la ciutat durant aquest mes de febrer.

Vols saber-ne més?  Visita la pàgina de Barcelona Smart City.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×