+34 93 263 05 00

Blog

I acaba amb la presentació de la nova Galaxy Tab S3

Home/Blog/Samsung Forum: convenció europea en el Palau de Congressos de Catalunya.

Samsung Forum: convenció europea en el Palau de Congressos de Catalunya.

Samsung trepitja fort al mercat i tria Barcelona any rere any com la seva plataforma de presentació mundial durant el Mobile World Congress.

No obstant això, aquest any a més ha canviat Mònaco per Barcelona per presentar les seves novetats anuals tant a distribuïdors europeus com a la premsa especialitzadaen la seva convenció Samsung Forum 2017.

Els periodistes especialitzats de tota Europa i els principals clients que Samsung té en el continent van assistir a una exhibició de models de productes en totes les seves gammes i van rebre informació tècnica sobre alguns articles estrella, com la propera col·lecció de televisors, un mercat en el qual Samsung és capdavanter a Espanya.

Aposta de Samsung per Barcelona

La presència de Samsung en el Congressos de Catalunya a Barcelona, en lloc del Grimaldi Forum de Mònaco resulta significativa, perquè marca la vocació d’un dels principals expositors del MWC en una aposta inequívoca per organitzar les seves trobades de negoci a la capital catalana a poques setmanes d’una cita que, més que mai, va tenir una importància estratègica essencial.

Presentació de la nova Galaxy Tab S3
IMG_9140

Quan Samsung va presentar la seva nova Galaxy Tab S3 en el Palau de Congressos de Catalunya el diumenge 26 de Febrer a la tarda els problemes amb el seu Galaxy Note 7 van quedar enrere. Seguint la seva estratègia de teaser/revelació, vam vestir tot el Palau de negre, per a l’entrada dels assistents a la presentació, només amb la marca Samsung i la paraula Galaxy en blanc. 

Alguns símbols amb prou feines suggerits no deixaven entreveure l’objecte de la gran presnetación. El misteri estava servit.

Mentre els assistents estaven a la gran sala de la presentació, el nostre equip va tenir 20 minutos per canviar tots els elements i presentar la gran novetat. A la sorSamsung Mobile Enterprise Summittida, els assistents ja van poder contemplar el nou producte.

Bastidors, vinils, lones de gran format, espectaculars estructures d’alumini amb impressió tèxtil i il·luminació interior.

IMG_9163

IMG_9143

Al mateix temps, a l’entrada de Fira de Barcelona, a les 6 en punt de la tarda, es descobria la lona teaser que havia ocultat la nova Galaxy S3 als congressistes.

Samsung Galaxi Tab S3

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×