+34 93 263 05 00

Blog

Una cantautora, un home tranquil, un futbolista i un viatger

Home/Blog/Equip Sundisa: joves amb molta personalitat

Equip Sundisa: joves amb molta personalitat

Us volem presentar a quatre nous membres del nostre equip Sundisa. Quatre perfils molt diferents als que donem la benvinguda des d’aquí!

IMG-20170123-WA0000 (002)Rubén Díaz és el més jove del nostre equip tot i que ja fa temps que està amb nosaltres. Va començar a treballar amb el seu pare, com a aprenent de fuster, i després com a muntador de mobles i divisions tècniques versàtils.  El seu somni era fer-ho al món del màrqueting i publicitat. Mentre treballava, va estudiar gestió comercial i màrqueting. Ell diu que Sundisa ha estat un gran pas per a ell. Per a nosaltres fitxar-li ha estat donar en el clau!

El futbol sempre ha estat la seva passió!

Alex Carbonell

Alex Carbonell també va estudiar en la Escola Antoni Algueró on va obtenir el títol superior de tècnic en arts gràfiques. Abans d’arribar a Sundisa i convertir-se en executiu de comptes, Alex ja havia guanyat experiència en diferents aspectes del sector: ha estat maquinista de taller, assistent en colorimetria preparant negres per a la impressió del packaging d’importants marques de perfumeria. Va marxar un parell d’anys a Londres a treballar i aprendre anglès i es va llançar després a descobrir el món durant els següents 12 mesos. Austràlia, Fiji, Singapur, Indonèsia, Nova Zelanda, Filipines, Tailàndia, Cambodja…

Li encanta el futbol sala i segueix entrenant i jugant totes les setmanes.

MariusMàrius Manén és un urbanita tranquil i de poques paraules. Adora Barcelona. Va estudiar Econòmiques i Empresarials i ha realitzat masters en Comptabilitat i Direcció Financera. Va seguir formant-se en la Escola Antoni Algueró d’arts gràficas en diferents aspectes del sector al llarg de la seva carrera. Ha treballat com a adjunt a direcció de l’oficina tècnica d’una important empresa de reotogravat i després en offset de packaging.

Ha arribat a Sundisa com a Responsable de Planificació, lloc en el qual la seva serenitat i capacitat de reflexió són tremendament benvingudes. Màrius transmet confiança a primera vista.

rosa pouRosa Pou s’ha incorporat a primers d’any com a responsable de Sundisa a Girona. Empordanesa de tota la vida, nascuda a Serra de Daró, Rosa ha estat durant els últims anys la responsable de producció de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, ocupant-se del Festival de Torruella i també del Jazz Festival de l’Estartit. La seva gran experiència en accions sobre el terreny i al món cultural català són una gran aportació al nostre equip.

Mare de dos fills, estudia Literatura i Llengua Catalana. Li encanta jugar amb les paraules i els sons, la qual cosa l’ha convertit en cantautora i poetisa. Ha treballat amb Albert Pla i Gerard Quintana, abans de gravar el seu primer disc, “Entre monosíl·labs” i acaba de presentar el seu llibre de poesia “Reversible”.

 

 

 

 

 

 

Post Tags -

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×