+34 93 263 05 00

Blog

El pàdel és l'esport número 3 en nombre d'espectadors a Espanya.

Home/Blog/Esdeveniment: Estrella Damm Màster Final del World Pàdel Tour

Esdeveniment: Estrella Damm Màster Final del World Pàdel Tour

El pàdel en el tercer esport, després del futbol i el bàsquet, amb major quantitat d’espectadors, superant a altres més antics com l’handbol o el futbol sala. Cada prova reuneix una mitjana de 20.000 espectadors en estadis amb capacitat per a més de 5.000 persones.

World Pàdel Tour és l’esdeveniment del circuit professional de pàdel de referència a nivell mundial. Reuneix els millors jugadors del planeta i té el seu centre neuràlgic a Espanya, on es desenvolupen 12 dels 16 tornejos que comprèn el calendari. Aquest jove esport ha tingut la seva explosió a nivell professional en els últims 10 anys. Després de l’auge en terres argentines en els anys 90, a principis de segle els tornejos van començar a tenir major rellevància a Espanya. A partir de l’any 2005 l’afició per aquest esport ha tingut un constant creixement, que ha anat en consonància amb l’increment en el nombre de practicants.

Del 16 al 20 de desembre es va celebrar a Madrid la gran final del circuit professional de pàdel, ‘World Padel Tour’ (WPT), on les vuit millors parelles del rànquing mundial masculí i les sis millors del femení es van jugar l’últim títol de la temporada. Entre ells es trobaven els números u de la classificació mundial en categoria masculina, l’argentí Fernando Belasteguín i el brasiler Pablo Lima, i les germanes aragoneses Mª José i Mª Pilar Sánchez Alayeto en la femenina, que partien com a favorits.

No obstant això, en esport, res es pot donar per fet fins a l’últim minut i en aquesta edició els campions finalment no van ser els que estaven previstos: Alejandra Salazar i Marta Marrero van tombar a les nombres un i es van convertir en Mestres, mentre a la categoria masculina, van ser Juan Martín Díaz i Maxi Sánchez els que es van alçar amb el títol, després de passar a la final gairebé de rebot per la lesió del brasiler Pablo Lima.

El Torneig de Mestres es va disputar al pavelló 9 d’IFEMA a Madrid on Sundisa va realitzar tot el look exterior de la pista central, amb 1.800 m2 de lones impreses i instal·lades sobre la bastida de les graderies i envoltant tot l’estadi, amb la gràfica de els diferents patrocinadors com Damm, Volvo, Adeslas, etc.

Vols conèixer més sobre els nostres serveis per a esdeveniments? Clica aquí

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×