+34 93 263 05 00

Blog

33 Congrés de la Societat Europea de Cirurgians de Cataracta i Cirurgia Refractiva

Home/Blog/ESDEVENIMENT: GRAN CONGRÉS MÈDIC A FIRA BARCELONA

ESDEVENIMENT: GRAN CONGRÉS MÈDIC A FIRA BARCELONA

Barcelona, líder mundial en turisme de congressos

eventos-congreso-escrs-2015-vinilo-impresion-digital-gran-formato-instalado-sobre-cristal-exterior-sundisa

Barcelona va rebre l’any passat més de 2.000 congressos, jornades i convencions, que van deixar a la ciutat gairebé 1.500 milions d’euros. Més de 570.000 visitants, amb un 77% d’internacionals, van viatjar a la ciutat, es van allotjar en hotels de 4 i 5 estrelles, i un cop acabat el congrés o la reunió, es van quedar un parell de dies més per visitar la ciutat.

Cada visitant va gastar una mitjana d’uns 140 € en restaurants, potser la oferta més valorada de la ciutat en aquests casos, deixant a banda la factura de l’hotels per una estada de 4 o 5 dies. Son dades de Turisme de Barcelona. El Barcelona Convention Bureau reb una nota de 4,42 sobre 5 entre els usuaris dels seus serveis.

Un sector amb aquest dinamisme es mereix un serveix d’excel·lència.

Ens hem llençat amb entusiasme a la implantació gràfica del 33 Congrés de la Societat Europea de Cirurgians de Cataracta i Cirurgia Refractiva, que s’ha celebrat del 5 al 9 de Setembre en el recinte de Granvia de Fira Barcelona. Hi hem pogut realitzar una actuació molt complerta, produint i instal·lant una gama molt extensa d’elements, tant d’interior com d’exterior.

A l’interior hem produït i instal·lat des de directoris impresos sobre material tèxtil muntats sobre estructures d’alumini autoportants, fins a venecianes, vinils i lones per la senyalització dels espais i fluxos de visitants. Els vinils instal·lats en les baranes de les escales mecàniques i les passarel·les automàtiques han acompanyat als congressistes en els seus trajectes. Grans vinils de terra. Impresions sobre fórex per decorar els faristols, i vinils de tall o impresos per a personalitzar els estands modulars dels expositors.

En la zona exterior hem col·locat vinils de gran superfície als vidres, pals amb banderes, torretes de 6 metres d’alçada, tòtems amb estructura i lona impresa digitalment i tòtems rígids vinilats.

La imatge gràfica de l’esdeveniment a jugat a favor del resultat final: un disseny clar, alegre i perfectament adaptable a totes les aplicacions.

Al congrés hi ha assistit més de 5.000 visitants, convertint-lo en un dels esdeveniments més importants d’aquesta especialitat a Europa. Després de passar per Barcelona es tornaran a trobar el proper mes de febrer a Atenes i a Copenhagen el mes de Setembre del 2016. Bon viatge!

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×