+34 93 263 05 00

Blog

Competicionss, Congrés Veterinari, activitats i espectacles.

Home/Blog/Esdeveniment: Madrid Horse Week

Esdeveniment: Madrid Horse Week

Ningú podria definir l’hípica com un esport de pràctica popular. Malgrat això, més de 140 milions d’espectadors han seguit  la cobertura global en els cinc continents que més de 1000 periodistes acreditats han realitzat aquest darrer novembre de la Madrid Horse Week 2015.

Potser sigui perquè és el major esdeveniment hípic que se celebra a Espanya. Un esdeveniment transversal i multidisciplinar on tenen lloc competicions de diferents disciplines eqüestres, així com un concert i tot tipus d’espectacles i exhibicions.

A banda de les importants competicions mundials de doma, salts, enganxalls i volteig, i el II Congrés Internacional de Medicina Esportiva Equina, s’han desenvolupat a Ifema Madrid del 26 al 29 de novembre tallers de doma natural i sobre salut i cura del cavall, oferint a més tota una zona dedicada a l’oci on es podien realitzar compres, gaudir d’una gran oferta gastronòmica, muntar en poni o fins i tot assistir en viu als entrenaments dels millors genets del món.

La missió de Sundisa en aquest cas ha estat donar a conèixer l’esdeveniment a través de la publicitat exterior de mobiliari a la ciutat de Madrid amb banderoles i mupis.

 

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×