+34 93 263 05 00

Blog

40.000 persones varen participar en la darrera San Silvestre Vallecana de 2015

Home/Blog/Esdeveniment: San Silvestre Vallecana. Despedir l’any a tota velocitat

Esdeveniment: San Silvestre Vallecana. Despedir l’any a tota velocitat

IMG_6666IMG_6668

La cursa de Sant Silvestre o “sansilvestre” és el nom amb què es coneixen les diferents curses atlètiques de caire popular que es disputen anualment el 31 de desembre (dia de sant Silvestre segons el santoral catòlic) en diferents llocs del món.
La primera que es va celebrar va ser la de San Paulo. Brasil, el 1925, per iniciativa de Cásper Líbero, un periodista del diari “A Gazeta”. Va començar a les 23.40 hores del 31 de desembre de 1925 i va acabar en la matinada de l’1 de gener de 1926. En l’actualitat, aquesta cursa brasilera segueix sent considerada la més popular internacionalment, tot i que també es disputa a Porto (Portugal), la BOclassic a Bolzano (Itàlia), a Buenos Aires, Colòmbia i diferents ciutats de Mèxic.
La que ens ocupa és la 51a edició de la Sant Silvestre Vallecana a Madrid, iniciada el 1964 pel promotor esportiu gallec Antonio Sabugueiro originalment anomenada Gran Premi de Vallecas- i que s’ha convertit en la més multitudinària de totes les carreres de Cap d’Any que se celebren a Espanya. Aquesta any ha tornat a prendre els carrers de Madrid, en un recorregut de 10 quilòmetres, amb més de 40 000 participants entre la cursa internacional i la popular.

sansilvestrevallecana-2015-plano

Sundisa va realitzar tot el revestiment de l’arc de sortida amb més de 600 m2 de lona en més de 20 peces diferents, confeccionades de manera específica per adaptar-les a les diferents formes de l’arc i pantalla gegant. El muntatge es va realitzar mitjançant escaladors durant la matinada del dia anterior a la celebració de l’esdeveniment als voltants de l’Estadi Santiago Bernabéu.

 

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×