+34 93 263 05 00

Blog

Esdeveniments: 42º Trofeo Conde de Godó Merchbanc

Home/Blog/Esdeveniments: A tot drap per la costa de Barcelona

Esdeveniments: A tot drap per la costa de Barcelona

vinilo-columna-trofeo-godo-merchbanc-sundisaLa 42ª edició del prestigiós esdeveniment “Trofeo de Vela Conde de Godó Merchbanc” s’ha celebrat de l’11 al 14 de Juny. Una regata per a embarcacions tipus creuer de competició organitzada pel Real Club Náutico de Barcelona. Aquesta edició ha estat, també, l’entrenament per al campionat del món, el Barcelona ORC World Championship, disputat del 27 de Juny al  de Juliol.

Amb 58 embarcacions de classe ORC –velers d’entre 13 i 18 metres- i 18 de classe J80 –embarcacions de 8 metres-, aquesta edició ha estat una de les més concorregudes de la història, amb un 20% més de participants i amb tripulacions que ocupen els primers llocs de les classificacions tant a nivell nacional com internacional. El trofeu ha estat una festa que s’ha pogut seguir des de les platges de Barcelona.

 

La decoració de l’esdeveniment

En un esdeveniment a l’aire lliure, la feina dels especialistes en aplicació d’imatge gràfica és fonamental per a transformar l’espai disponible en un conjunt visible, que col·labori en l’organització del trànsit de persones, en la comunicació visual de l’esdeveniment i les marques, i en la seva repercussió en els mitjans.

Hem aplicat vinils d’impressió digital per a donar forma i color al Village, a l’exterior del Moll d’Espanya, aixecat photocalls als principals stands i banderes per a les embarcacions. Les pancartes instal·lades a la terrassa superior del Club Nàutic han permès senyalitzar el trofeu i donar visibilitat a les marques dels patrocinadors. Cada peça, el seu disseny, la correcta producción i la ubicació, contribueix a la difusió de la imatge.

 

Aquí us deixem algunes fotos més per que pugueu veure la nostra feina en detall.

banderas-42-godo-merchbanc-sundisa pancartas-impresion-digital-42-trofeo-godo-vela-sundisa photocall-lona-imprsion-digital-42-trofeo-godo-merchbanc vinilo-impresion-digital-42-trofeo-godo-merchbanc-vela (2) vinilo-impresion-digital-trofeo-godo-merchbank

 

Vols veure els vídeos de la jornada final? Pots veure’l aquí.

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×