+34 93 263 05 00

Blog

Festival Jardins de Pedralbes, Perelada, Cap Roig, Gastromusical

Home/Blog/Esdeveniments: festivals d’estiu

Esdeveniments: festivals d’estiu

Catalunya és actualment una de les zones més riques en festivals musicals. Esdeveniments amb una programació cada vegada més eclèctica amb propostes consolidades i altres de nova creació, cada vegada són més els turistes que decideixen la seva ruta sobre la base d’una atapeïda agenda que s’intensifica amb l’arribada del bon temps. Unes propostes que són visibles en diferents punts del territori i que, des del mes de juny i fins a finals de setembre, configuren un deliciós menú per als amants dels circuits musicals. Des de Vilanova, Cambrils o Canet, passant per altres localitats com Pineda de Mar, Calella de Palafrugell, Vic o Figueres, la ruta festivalera d’aquest any, que tampoc s’oblida de Barcelona, ofereix atractives cites amb artistes internacionals i nacionals en entorns tan variopintos com els vinyers, el fòrum romà, la platja o la naturalesa més salvatge.Al llarg del temps Sundisa ha col·laborat en la gràfica i publicitat exterior de moltíssims festivals d’estiu.

Aquest estiu a Barcelona, el dels Jardins de Pedralbes, que vesteix la façana del Jardins del Palau Reial de Pedralbes amb lones, rígids, torretes i pals de bandera, comunicant la celebració del Festival de Música de Barcelona. Aire pur, llibertat, elegància, romanticisme, prestigi, vida, emoció, misteri…

També col·laborem amb el Festival de Perelada, en els jardins del Castell, que aquest any celebra el seu 30 aniversari. Una programació clàssica, amb grans figures del piano, l’òpera i el ballet, sense oblidar fenòmens musicals més populars com Diana Krall, Seal, la Unión o Simply Red.

Amb el Festival de Cap Roig, que se celebra al Castell i el Jardí Botànic de Cap Roig, entre Calella i Montras, d’estil més popular amb actuacions de tant impacte com Rod Stewart, Alejandro Sanz o Manel.

entorn5_580x338px

I amb el nou Gastromusical que a partir del 24 de Juliol i durant cinc dies combina música i gastronomia en El Molí de l’Estartit. Cada xef prepara un menú pensat especialment per al concert que s’escoltarà a continuació.

A passar-ho bé: opcions no falten!

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×