+34 93 263 05 00

Blog

33 Setmana del Llibre en Català

Home/Blog/ESDEVENIMENTS: D’ON HA SORTIT AQUESTA CIUTAT?

ESDEVENIMENTS: D’ON HA SORTIT AQUESTA CIUTAT?

 

Fondo de Escenario Plaça de la Paraula

Fons d’escenari a la Plaça de la Paraula

Una ciutat, potser petita en superfície, però enorme en quant a les possibilitats que planteja, s’ha aixecat al cor de Barcelona.

Carrers i places, definits per casetes de fusta, s’han alçat d’un dia per l’altre a l’Avinguda de la Catedral, en ple barri Gòtic, per allotjar 127 estands amb les propostes dels expositors. Editorials, llibreries i associacions d’editors sembla que ens preparen per la tardor que està a punt de començar. Un bon llibre –en català- entre les mans és una delícia pels dies ennuvolats o de pluja…

El sector del llibre en català es refà de la crisi. I ho celebra amb un esdeveniment que ha sabut combinar a la perfecció cultura, diversió i entreteniment: La 33 Setmana del Llibre en Català

Des de la plaça de la Paraula, fins la de les Biblioteques, passant per la de l’Escriptura i la del Llibre, hem treballat per donar vida i color a l’exhibició.

mini8

Hem empaperat els tòtems de fusta amb cartells per senyalitzar els espais i donar a conèixer la programació d’activitats.

 

Hem aixecat grans bastidors fets en impressió digital sobre lones de PVC  mat, que han estat els fons d’escenari i Photocalls que han donat visibilitat als organitzadors i patrocinadors en  moltes de les activitats, mentre assenyalaven els diferents espais d’exhibició.

 

 

 

 

Torretes i banderoles repartits per Barcelona, anunciaven l’esdeveniment.

eventos-torreta-setmana-del-llibre-en-catala-sundisa (2)eventos-banderola-setmana-llibre-catala-sundisa (4)

Al llarg de deu dies s´han celebrat trobades, taules rodones, presentacions de llibres, presentacions de premis literaris, signatures amb més de 100 autors catalans, itineraris literaris per Barcelona. S’ha presentat autors internacionals traduïts al català. S’ha reservat  un dia per a les biblioteques, un dia per la premsa en català, un temps per a les lectures en veu alta, un dia per explicar contes, una tarda per la novel·la negre, un dia per l’ensenyament. Els tallers familiars i els espectacles d’animació han donat un aire festiu a l’esdeveniment. Tots els temes i especialitats del món editorial hi ha estat representats.

Des d’aquí volem felicitar a l’Associació d’Editors en Llengua Catalana per una proposta que han sabut mantenir viva i amb una gran riquesa de continguts al llarg de 33 edicions.

 

 

 

 

 

 

SLC15-logo2L-sol

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×