+34 93 263 05 00

Blog

Home/Blog/Festival Jardins de Pedralbes 2015

Festival Jardins de Pedralbes 2015

L’estiu està darrera la cantonada, i amb ell comença la temporada de Festivals. Per ara ens ocupem del Festival Jardins de Pedralbes, que se celebrarà aquest any amb un gran cartell i com sempre, a l’aire lliure, en els Jardins del Palau Reial de la Diagonal de Barcelona.

Amb un programa impressionant, els Pet Shop Boys, el duet format pel cantant Neil Tennant i el teclista Chris Lowe, seran els encarregats d’inaugurar l’escenari el proper dia 8 de Juny, en una de les últimes actuacions de la seva gira Electric World Tour.  Fins a primers de Juliol passaran per l’escenari estrelles per a tots els gustos: des d’Ana Belén y Victor Manuel, fins el popular Mika, passant per Sara Baras, Bob Dylan, i les propostes més experimentals i innovadores de Barcelona, en la Jornada de Música Alternativa organitzada per SoundEat.

La gràfica del festival està pensada per a atraure el públic des de la Diagonal, amb notorietat però també amb l’elegància que exigeixen tant l’emplaçament com els continguts.

Grans pals de bandera de 7 metros d’alçada, amb estendards impresos sobre tèxtil, que donen visibilitat als patrocinadors i els artistes. Torretes on es pot consultar el programa complet. Lones de polièster microperforat ressaltant les grans figures del Festival.

Aquí hi podreu trobar el programa complet  www.festivalpedralbes.com

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×