+34 93 263 05 00

Blog

Home/Blog/LONA MIMÈTICA DE GRAN FORMAT: BUSCA LES DIFERÈNCIES…

LONA MIMÈTICA DE GRAN FORMAT: BUSCA LES DIFERÈNCIES…

Troba les diferències.

Observa amb atenció… Concentra’t… Quantes diferències aconsegueixes trobar?

lona-mimetica-gran-formato-impresion-digital-francesc-macia-sundisaedifici-francesc-macia

Tot i que l’enquadre de les dues fotografies és el mateix, és obvi que podem trobar-hi diferències: el color, l’estructura gairebé invisible de la part baixa en la primera fotografia, les flors vermelles que es veuen en els arbusts de la plaça, els cotxes, la llum…

Si hi dediquéssim més temps, segur que en trobaríem unes quantes més. Però quina és la més rellevant?

La gran diferència que ho canvia tot.

A la segona fotografia estem veient un edifici que ha estat al mateix lloc i en les mateixes condicions des de fa més de quaranta cinc anys. Forma part del paisatge de la plaça. Reconeixem les “celles” metàl·liques dissenyades per Marc Saugey, l’arquitecte suís que el va crear inspirat en la Bauhaus. Tot i que l’antic edifici de la Winterthur té una personalitat indiscutible, especialment per contrast amb l’arquitectura dels altres edificis de la Plaça Francesc Macià de Barcelona, podríem passar per davant sense prestar-hi atenció. Sis generacions de barcelonins no sabem què hi havia abans a l’espai de la plaça que hi ha entre la Diagonal i el carrer Urgell. L’hem vist allà sempre.

En canvi, a la primera fotografia, una lona mimètica de gran format ens avisa de que alguna cosa està passant. Ens fa mirar amunt o girar el cap, malgrat la pressa que tenim, per confirmar que, en aquella cantonada per la que hem passat tantes vegades, hi ha novetats importants. La imatge, neta, impecable, ens suggereix i ens amaga el procés que s’hi està fent a l’interior i ens ofereix una il·lusió òptica. L’efecte ha estat possible gràcies a una magnífica fotografia i una lona de reixeta de PVC impresa amb tecnologia digital de gran format. En alta resolució.

La imatge és elegantíssima i ens parla de la categoria de la promoció redisenyada per l’arquitecto brasiler Marcio Kogan. El mercat immobiliari s’ha engegat amb força i tant el comprador nacional com l’internacional estan preparats per invertir en peces úniques com les 12 vivendes súper exclusives que sorgiran de la remodelació de l’antiga seu de Winterthur.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×