+34 93 263 05 00

Blog

Lones de façana mimètiques

Home/Blog/Façanes de Barcelona. Reals o virtuals?

Façanes de Barcelona. Reals o virtuals?

Les lones mimètiques: un recurs fantàstic per ensenyar la millor cara de la ciutat , fins i tot durant les obres de rehabilitació.

Rambles_Hospital.jpegFaçana de l’edifici cantoner de les Rambles amb carrer Hospital.

Cobi arriba a BarcelonaHem parlat molt de la notorietat de les lones d’exterior. Des que vam començar el 1981, les hem produït, molt espectaculars, amb els recursos dels que disposàvem en cada moment. Oi  que no sabíeu, per exemple, que les primeres lones les fèiem pintant-les a l’aerògraf? Com aquesta, amb un Cobi gegant llançant-se en paracaigudes sobre la nova Barcelona del 92 que hem trobat en el bagul dels records… Per descomptat, abans el termini d’execució era un pèl més llarg…

Avui les produïm amb impressores digitals d’última generació.

Volem ensenyar-vos com canvia l’aspecte d’aquesta Barcelona de la que tots parlen, i que tots volen visitar, quan les obres s’amaguen darrere d’una lona mimètica.

La reproducció de la façana mitjançant fotografia o il·lustració, ben reproduïda i instal·lada, és una promesa, un petit avançament de l’aspecte que l’edifici oferirà als seus habitants i als que passegen. I en el cas de rehabilitacions per a noves promocions,  transmeten una imatge de qualitat als compradors potencials.

Però sempre és una manera d’ensenyar la cara més bonica de la ciutat. Hem fet una selecció de l’abans i el després  d’alguns emplaçaments de Barcelona… i acabem amb l’espectacular lona de la Universitat d’Alcalá a Madrid!

Balmes_Mallorca

Balmes cantonada Mallorca

Diagona_Calvet.Diagonal/Calvet/Travessera de Gràcia

Diagonal_Via Augusta Diagonal/Via Augusta

Plaça Francesc MaciàMimètica a l’emblemàtic edifici de la Plaza Francesc Macià, 10

 I una història en cinc fotos: La Façana del Col·legi Major de l’Universitat d’Alcalá, de Madrid, en la qual hem col·locat una lona mimètica amb imaginació. Als seus peus, el Quixot i Sancho i altres personatges de la història es barregen amb tota naturalitat amb estudiants i professors d’avui!

UNIVERSIDAD MADRID_mini

El Col·legi Major de l’Universitat d’Alcalà de Madrid abans de la restauració.

Lona Universitat d'Alcalà

Instal·lació de la lona mimètica per l’equip de Sundisa

20160914_111631_mini lona izquierda

L’altre meitat!

20160915_140826

El Quixot i Sancho es barregen amb estudiants i professors de totes les èpoques, en una simpàtica picada d’ullet al públic.

 

 

 

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×