+34 93 263 05 00

Barcelona World Race

Home/portfolio/Barcelona World Race

Descripción

La Barcelona World Race és l’única regata a vela al voltant del món a dos tripulants sense escales. Està organitzada per la Fundació Navegació Oceànica Barcelona.

Barcelona World Race
La sortida d’aquest any es farà el 31 de desembre de 2014 davant de l’Hotel W al port de Barcelona. L’arribada dels primers està prevista a finals de març de 2015.

Hem col·laborat amb la Fundació de Navegació Oceànica en les dues edicions anteriors i en els esdeveniments complementaris, des de l’assessorament i proposta inicial fins a la instal·lació final, ocupant-nos de tot el projecte de look i senyalística i la decoració del recinte exterior, en una vertadera acció de Street Màrqueting.

Corporis a la via pública, banderoles, opis, venecianes, torretes, pancartes a les entrades a Barcelona, autobusos integrals… Vam intervenir a la façana de l’edifici de la Fundació de Navegació Oceànica amb lones de gran format i pancartes. Aquí podeu veure com vam actuar a Barcelona a les últimes edicions de la World Race per acomiadar i rebre els regatistes i perquè la ciutat visqués aquesta gran cita esportiva.

Tornar a Projectes
Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×