+34 93 263 05 00

CSIO Barcelona

Home/portfolio/CSIO Barcelona

Descripción

El Concurs de Salts Internacional CSIO Barcelona va néixer el 1902 de la mà d’un grup d’aficionats a la hípica del Reial Club de Polo, membres del Cercle Eqüestre i de l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre. Compta amb el suport incondicional de l’Ajuntament de Barcelona, i és l’esdeveniment esportiu internacional més antic d’Espanya.

Des de 2010 hem realitzat íntegrament el seu projecte de look tant interior —decorant totes les instal·lacions amb lones, pancartes, senyalització, photocalls; amb vinils a pista, per donar visibilitat als patrocinadors als propis obstacles, amb pancartes per a la publicitat estàtica—, com a l’exterior —amb corporis, banderoles, opis, etc.

És un esdeveniment dinàmic on els elements gràfics canvien completament d’una edició a la següent, en el qual hem treballat sempre colze a colze amb el client amb recomanacions i hem posat a prova la nostra capacitat d’improvisació adaptant la producció als canvis d’última hora que sempre es produeixen en un esdeveniment d’aquestes característiques.

Tornar a Projectes
Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×