+34 93 263 05 00

CAMPIONAT MUNDIAL DE NATACIÓ

Home/portfolio/CAMPIONAT MUNDIAL DE NATACIÓ

Descripción

El XV Campionat Mundial de Natació es va celebrar a Barcelona entre el 19 de juliol i el 4 d’agost de 2013 sota l’organització de la Federació Internacional de Natació (FINA) i la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN). Les proves es van realitzar al Palau Sant Jordi, la Piscina Municipal de Montjuïc, el Port Vell i les piscines Bernat Picornell.

Sundisa va ser escollida com l’empresa responsable d’aplicar tot el projecte de look i intervenir a la seu principal, el Palau Sant Jordi, i en alguns espais paral·lels com sales de premsa, aeroport, hotels, zona d’acreditacions, etc., a més de la publicitat exterior (banderoles i opis) i la publicitat estàtica de totes les seus.

Des de la prospecció i adequació del look als espais reals, fins l’instal·lació de tots els elements. Vam imprimir sobre tèxtils resistents a l’aigua per les cobertes de les piscines, vam realitzar photocalls i el gran backdrop de l’escenari principal. Vam revestir les grades i vam aplicar vinils de tall, vinils submergits, vam subministrar pals i torretes. Vam imprimir sobre rígids com forex o panell lleuger i vam instal·lar venecianes de gran format mitjançant treballs d’alçada.

En 3 setmanes els espais estaven llestos per a la inauguració.

Tornar a Projectes
Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×