+34 93 263 05 00

Open Banc Sabadell

Home/portfolio/Open Banc Sabadell

Descripción

Disputat per primera vegada el 1953, la història del trofeu fundat pel Conde de Godó, propietari i amfitrió del torneig, està unida a la del club degà del tenis espanyol, el Reial Club de Tenis Barcelona-1899. Amb el temps, el torneig ha esdevingut un emblema per a la ciutat de Barcelona i ha arribat a ser l’esdeveniment esportiu més important que se celebra anualment i un dels esdeveniments socials de més ressò. Hem estat al costat dels organitzadors durant els últims 25 anys, acompanyant la seva transformació.

A l’última edició, 175 cadenes de televisió van oferir la final, que va arribar a més de 325 milions de llars arreu del món. Es va registrar una assistència al recinte de més de 90.000 persones.

Aquest any ens hem ocupat de les lones de gran format que cobreixen l’estructura de les grades i donen visibilitat a les marques dels patrocinadors, de les cartel·les de senyalística de les llotges i les boques de la pista central, així com dels stands del Village de Carolina Herrera, La Vanguardia, Ajuntament de Barcelona, Adecco, etc.

Tornar a Projectes
Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×