+34 93 263 05 00

Blog

Fever Tree, Mars, Damm, Ajuntament de Barcelona

Home/Blog/Street Marketing – refrescants accions d’exterior

Street Marketing – refrescants accions d’exterior

La calor d’aquests últims dies ens ha deixat deshidratats… asfalt calent, sol de justícia, ni un núvol en l’horitzó, ni una brisa per reconfortar-nos. En la nostra travessia per aquest desert urbanita, hem pogut realitzar algunes refrescants accions d’exterior.

Què tal un deliciós gintónic de Fever Tree? Aquesta és la temptació amb bombolletes que ens envia la lona cantonera col·locada per la marca a la Diagonal de Barcelona. Un emplaçament clau per a les sortides de tarda i nit en aquesta època de l’any. Projecte de VSA i producció i instal·lació de Sundisa.

fever tree_diagonal-calvet_28-06-2016_001 (1)
A l’entrada del Mercat de la Boquería, a les Rambles, un pòrtic colorit ens convida a buscar l’ombra: Damm crida a locals i turistes a visitar el Mercat més emblemàtic de la ciutat. Uns per proveir-nos de totes les delicatessens que ens ve de gust preparar en aquest sopar d’amics que estem organitzant. Els altres per passejar pels seus carrers i sorprendre’s amb la frescor i varietat que presenten les parades. Les venecianes ens acompanyen en tot el recorregut per suggerir-nos un descans i una cerveseta ben fresca…

venecianes damm_la boqueria_22-06-2016_006 venecianes damm_la boqueria_22-06-2016_016

En el festival Cruïlla, hem recobert amb lones impreses amb tecnologia digital un cub gegant aixecat sobre truss. Una versió breu de la història de les petites coses que et fan gaudir de la vida!

CRUILLA DAMM_3

Perquè no ens passem en les farres estiuenques, l’Ajuntament ens ha encarregat una campanya de banderoles especials per a l’estiu. Impreses sobre material reciclable.

banderoles_travessera gràcia entre calvet i aribau_28-06-2016_003
I per acabar, una alegria per als nens. Ningú dubta del seu poder de prescripció en les compres d’impuls. Mars ho sap molt bé!
M_M's_diagonal_via augusta_11-07-2016_001

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×