+34 93 263 05 00

Blog

Home/Blog/Sector Immobiliari: Bones perspectives per l’any 2015

Sector Immobiliari: Bones perspectives per l’any 2015

Des de començament de l’any, llegim als mitjans de comunicació les notícies positives en relació al mercat immobiliari. Empreses de consultoria, del sector i entitats financeres coincideixen a veure bones perspectives per aquest any, partint d’uns resultats engrescadors a final del 2014.

Segons dades oficials, es van tancar 364.601 operacions de venda al 2014, i es van signar un total de 202.954 hipoteques sobre habitatges, el que suposo un augment del 1,6% en relació al 2013.

Les perspectives de creixement econòmic, la millora de l’ocupació i les més favorables condicions de finançament sembla que facilitaran una nova pujada a les vendes.

Així ho explica l’últim “Flash Inmobiliario España” que ha elaborat el Servei d’Estudis del BBVA i que confirma que “el recent acabat 2014 podria definir-se com l’any de l’inici de la recuperació del sector immobiliari”. L’informe espera que aquesta tendència arreli el 2015, coincidint amb els pronòstics de PWC, CBRE o el servei d’estudis del Banco Santander.

Pancartes, lones, tanques, rígids o vinils son imprescindibles per a informar el públic de l’oferta disponible. I els calaixos de llum amb impressió tèxtil Sunditex son perfectes per a crear ambients o exposicions als halls i oficines de les promocions.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×