+34 93 263 05 00

Blog

Home/Blog/Street Marketing al Metro de Rio de Janeiro

Street Marketing al Metro de Rio de Janeiro

Marketing ePeluqueria en el metron moviment!

Sembla que les brasileres tenen el costum de retocar-se el pentinat o el maquillatge aprofitant els seus viatges en metro. L’agència J. Walter Thompson ha ideat una manera de treure partit a aquest costum amb una sorprenent campanya de street Marketing per al seu client Seda, la marca brasilera de productes capil·lars de Unilever.

Al llarg de dos dies sencers, un equip d’estilistes ha creuat la ciutat amunt i avall dins un vagó del metro de Rio de Janeiro transformat, gràcies a uns humils vinils, en una saló de bellesa improvisat, on oferir els seus serveis professionals a les viatgeres.

Per arrodonir la campanya, s’ha instal·lat una màquina de vending en una de les estacions més transitades on les usuàries que ho desitgessin podien comprar els productes en promoció a meitat de preu, després d’enviar un missatge de text.

Un exemple de Street Marketing original i efectiu: comunicació amb sorpresa, proximitat i complicitat amb el consumidor, sampling a baix cost e interacció a les xarxes socials.

Aquí queda la idea. Si vols saber més sobre les nostres solucions per a Street Marketing, clica en aquest enllaç.

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×