+34 93 263 05 00

Blog

Home/Blog/Street Marketing: Benvinguts a Barcelona

Street Marketing: Benvinguts a Barcelona

En un àrea de poc menys de 100 kilòmetres quadrats, Barcelona té nou edificis classificats com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, gairebé cinc kilòmetres de platges, 85 jardins i parcs urbans, 68 museus i sales d’exposicó, més de 100 kilòmetres de carrils bicicleta i 7,5 milions de visitants estrangers en un sol any (2013) que fan més de 16 milions de pernoctacions en hotels!

Entre tots –només amb targes de crèdit- gasten més de 3 mil milions d’euros.

No només són turistes. També rebem una bona proporció de per persones que viatgen a la ciutat per assistir a fires, congressos, viatges d’incentius o reunions de negocis. Gairebé la meitat del total.

Però sens dubte, molts ciutadans del món visiten Barcelona només per plaer. A partir del mes d’abril la seva presència s’intensifica i ja no baixa fins al novembre. Per tant, és bona idea donar-los la benvinguda a començaments de temporada.

En la seva campanya de street Marketing d’estiu, l’Ajuntament de Barcelona els rep amb banderoles i venecianes en els principals carrers de la ciutat. En anglès i en català, els diferents dissenys presenten l’oferta: diversió, cultura, bon temps i les diferents opcions per a descobrir la ciutat de dalt a baix. A la web de l’Ajuntament i a Visit Barcelona, la web de Turisme de Barcelona, qualsevol visitant pot descobrir totes les propostes.

Val la pena recordar que Barcelona ocupa la 5ª posició en el rànquing de ciutats turístiques europees per nombre de visitants:

Posicionamiento internacional de Barcelona

Festivals de música i teatre, edificis emblemàtics –que sembla que són el que més valoren els visitants- parcs, exposicions, rutes a peu per la ciutat, tours en bicicleta i museus els esperen. Veiem quins són els principals atractius turístics de la ciutat pels turistes segons un estudi recent de l’Ajuntament i la Diputació.

Valoració Barcelona

Ara, només cal posar-se roba fresqueta, sabates còmodes i començar a fer el turista per la ciutat.  Voleu ideas? Cliqueu aquí

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×