+34 93 263 05 00

Blog

Home/Blog/Street Màrqueting: una marca de crispetes “esclata” als carrers de Londres

Street Màrqueting: una marca de crispetes “esclata” als carrers de Londres

Propercorn, una marca de crispetes que en només 4 anys des del seu llançament ha aconseguit unes vendes de més de dos milions de bosses mensuals, ha creat una campanya de Street Màrqueting que ha provocat un “esclat” de color als carrers de Londres.

Tot i que el seu públic objectiu són els millenials, natius digitals nascuts a la dècada dels vuitanta, la marca ha decidit no dedicar el seu pressupost de més d’un milió de lliures a mitjans digitals i xarxes socials, sinó inundar els carrers amb els seus dissenys, aconseguint un efecte viral en el que ha estat el públic qui s’ha encarregat de donar visibilitat a la marca a les xarxes… i amb un èxit enorme! Més de 10 mil fotos a Instagram i incomptables comentaris a Twitter.

PROPERCORNOriginalitat i Disseny

Autobusos integrals, tanques al metro, seients de bicicleta, terres entapissats amb vinil, cabines telefòniques, samplings generosos i lones de gran format en façanes, han omplert els carrers de manera espectacular en la primera campanya de marca de Propercorn.

Tots els elements han estat dissenyats –igual que el packaging i tot el merchandising, pensant més en el món de la moda i estil de vida i fugint de l’estil emprat per altres marques de snacks. Possiblement, aquesta és una de les claus del seu èxit. Per a la campanya la dissenyadora ha preferit mostrar les pròpies crispetes formant indianes sobre fons de colors alegres, en lloc dels tradicionals packshots dels envasos del producte.

La marca, sota l’eslògan “les crispetes, ben fetes” s’adreça al segment de 25 a 35 anys, la mateixa edat dels fundadors de la companyia, com una alternativa saludable als típics snacks.

Estratègia comercial intel·ligent.

Els primers clients de Propercorn varen ser els empleats de la seu central de Google a Londres, doncs l’empresa hi va col·locar 1000 paquets a la cuina, convertint-la en “la marca de crispetes preferida per Google” i en aquests moments està present a Selfridges, Tesco i Waitrose, tres de les més importants i prestigioses cadenes de supermercats.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×