+34 93 263 05 00

Blog

Oci, turisme, economia, cultura, esports...

Home/Blog/Sundisa creix a Girona

Sundisa creix a Girona

FESTIVALOTBlack Music 3Girona és una terra rica des de tots els punts de vista. Té tot allò que algú pugui desitjar: una varietat de paisatges que van des del mar, amb la Costa Brava, fins a la neu de la Cerdanya; molta història per descobrir, cultura per satisfer les expectatives dels visitants més exigents, festivals que ofereixen produccions per a tots els gustos, des de la música clàssica al jazz, passant per les mostres més avantguardistes; exposicions i museus; una oferta gastronòmica difícil d’igualar i esdeveniments esportius que cada cop es veuen més potenciats en l’àmbit internacional.

Festival Mot 3

Per tot això, és un lloc d’encontre privilegiat de visitants, tant nacionals com  internacionals, recomanat per “The Guardian” com una de les destinacions més interessants d’Europa per a fer-hi una “escapada”.IMG-20170316-WA0000 (002)

Girona té també una economia potent, gràcies al turisme, per descomptat, però també gràcies al dinamisme de les seves empreses de tota mena que desitgen donar visibilitat als seus negocis a través de la comunicació visual de gran format. Amb un Palau de Congressos espectacular, està preparada per a rebre tota mena d’esdeveniments.

Vívid 1

Expo Jove 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Sundisa ha potenciat la seva presència a Girona amb Rosa Pou, nova directora de comptes sobre el terreny en aquesta àrea. Empordanesa de cap a peus, i amb una llarga experiència en el sector cultural, la Rosa és una interlocutora fantàstica per a donar vida a les inquietuds d’empreses i institucions culturals. Ja hem començat. Amb el Festivalot 2017 que se celebrará el mes de Maig vinent, amb el Black Music Festival,  amb Frumoi de Figueres, amb el  Festival Mot de literatura acabat aquest 1 d’abril, i amb   VIVID, el festival del vi: un mes d’experiències amb incontables activitats durant tot aquest mes d’Abril. 

Ens esperen molts més projectes! Per ara us deixem alguns exemples i les dades de contacte de la Rosa Pou: r.pou@sundisa.es  Mòbil: 638087427.

Rosa Pou

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×