+34 93 263 05 00

Blog

Home/Blog/Sundisa: Premi Letra Marca Digital d’Or a la Trajectòria Professional

Sundisa: Premi Letra Marca Digital d’Or a la Trajectòria Professional

mini14 (2)

D’esquerra a dreta: Belén García, Eduard Juvé, Luis Rovira i Yolanda Toledano amb els Premis Letra Marca Digital

 

Estem molt contents! El passat 26 de Març Sundisa va ser premiada amb l’Or als premis Letra Marca Digital a tota la seva trajectòria professional. L’entrega de premis es va celebrar en el context del Saló Graphispag 2015, de Fira de Barcelona.

33 anys treballant per a clients fantàstics, amb projectes apassionants, amb un gran equip i tecnologia d’última generació. Seguim al peu del canó amb més il·lusió que mai.

Van recollir els premis Lluís Rovira, Director General de Sundisa, ben acompanyat per una part de l’equip comercial: Belen García, Eduard Juvé i Yolanda Toledano. Des d’aquí volem felicitar a tots els guanyadors.

A més de l’Or a la trajectòria, vam recollir l’Or a la millor retolació en interiorisme permanent per la nostra participació en el projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquest projecte, desenvolupat per l’interiorista Rai Pinto i el dissenyador gràfic Dani Rubio per a l’Hospital infantil, integra siluetes i figures d’animals a mida real a les seves instal·lacions i ja va ser distingit amb el premi Laus Aporta el 2014.

Vam rebre també la Plata a la Millor Cobertura d’un Esdeveniment per el Campionat Mundial de Natació, com a responsables de l’aplicació de tot el projecte de “look” a la seu principal, el Palau Sant Jordi, i alguns espais paral·lels.

Per acabar una altra Plata a la millor retolació d’un vaixell per la feina feta per a la Barcelona World Race, amb la que hem col·laborat en el projecte de “look” en totes les seves edicions, per encàrrec de la Fundació de Navegació Oceànica de Barcelona.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×