+34 93 263 05 00

Blog

Per a retail, esdeveniment i interiorisme.

Home/Blog/SUNDITEX: estrella, no només per retail.

SUNDITEX: estrella, no només per retail.

Un any després del seu llançament, SUNDITEX, el calaix de llum amb impressió tèxtil de Sundisa, s’ha consolidat com un dels productes estrella, no només per retail, sinó també per a tot tipus d’esdeveniments i interiorisme d’espais. En dotze mesos hem fet calaixos de llum espectaculars per a punt de venda, tant per branding com simplement per decoració. Senyalització per a esdeveniments, fires i congressos, transmetent una sensació de qualitat i modernitat abans difícil d’aconseguir. Ho hem aplicat també en estands modulars que guanyen un 100% en la seva imatge visual. I per descomptat, fotocalls i Backdrops impecables. Nike, Damm, 080 Barcelona Fashion, El Corte Inglés, GAP, congressos mèdics o tecnològics …

El seu lleuger marc d’alumini o fusta permet muntar de manera fàcil i ràpida una impressió digital en alta resolució sobre material tèxtil, confeccionada amb cordó de silicona perimetral.

Molt senzill de reposar gràcies al seu sistema de confecció i muntatge, Sunditex pot adaptar-se a totes les necessitats del sector retail: elements fixos per a decoració de botigues; suports per comunicar campanyes o promocions en cadenes de botigues; fons per a aparadors; calaixos de llum a una o dues cares, elements decoratius per a estands, per penjar a la paret o autoportants.

Els marcs es poden lacar en qualsevol color de la gamma RAL.

Els fem amb marcs de diferents gruixos, per penjar de la paret o el sostre, recolzats a terra, amb cortina o placa de leds depenent de la seva mida i de l’efecte que es vulgui aconseguir. La impressió digital en alta resolució permet colors molt intensos i zones fosques impecables.

Vols conèixer tots els detalls? clica a Sunditex

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×