Usamos cookies propias y de terceros para mostrar publicidad. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK Más información

Esdeveniments

Fires, congressos, Passarel·les de moda, entregues de premis, festivals, concerts, conferències de premsa o esdeveniments ciutadans, grans cites esportives, congressos mèdics, professionals o polítics… Tots busquen el màxim de repercussió i de retorn.

Quines són les Claus per l’èxit?

  • Escollir especialistes amb experiència que ofereixin assessorament, capacitat de producció i domini de las tècniques necessàries.
  • Comptar amb un equip d’instal·ladors amb vocació de servei, que treballin colze a colze amb el client i tinguin capacitat de reacció davant els imprevistos.

Hem treballat en els més grans esdeveniments de la ciutat: des dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 fins l'últim World Mobile Congress. Des del discret photocall per una presentació fins a la retolació integral d’un gran stand. Has d’organitzar un esdeveniment? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem des de la prospecció inicial.

Vols que aconsellem?

Estic d'acord amb la política de privacitat
Accepto rebre newsletter

PRODUCTES RELACIONATS