+34 93 263 05 00

Blog

Esdeveniments: Moda Olímpica

Home/Blog/Esdeveniments: escenari olímpic per a la moda en el 080 Barcelona Fashion

Esdeveniments: escenari olímpic per a la moda en el 080 Barcelona Fashion

Malgrat la tremenda onada de calor a Barcelona, més de 41.000 persones han omplert l’Estadi Olímpic Lluis Companys per gaudir de les desfilades i les diverses activitats paral·leles del 080 Barcelona Fashion un esdeveniment que es reinventa a cada nova edició. Aquest estiu tornem a veure el 080 Fashion Market posat al dia amb els divertits Food Trucks que s’han posat tan de moda i sessions musicals liderades per destacats DJ’s.

Una de les novetats d’aquesta edició ha estat el primer 080 Barcelona Fashion Investor Day, que es va celebrar l’1 de Juliol, impulsat de froma conjunta pels organitzadors i Seed&Click, i que premia emprenedors amb projectes innovadors aplicables al món de la moda, però que tinguin relació amb els sectors de noves tecnologies, big data, apps, Marketing, publicitat o teixits intel·ligents.

Mango, Txell Miras, TCN, Miriam Ponsa, Josep Abril, Sita Murt, Desigual, Yerse, Custo Barcelona, Guillermina Baeza, Escorpión, aldomartins, Lupo Barcelona, Boboli, Punto Blanco, Naulover… entre altres marques, han aconseguit atreure a l’Estadi Olímpic el seu públic per a presentar les seves col·leccions i les noves tendències per a la Primavera-Estiu 2016.

Un grup de banderes per als pals de l’estadi donaven la benvinguda als visitants. Ja a l’interior, un gran logo 3D del 080 i plafons rígids de senyalització.vista-general-080.barcelona-fashion-estadi-olimpic

Les passarel·les s’han fet en una carpa de lona confeccionada per Sundisa a l’entrada de la pista, amb una gran lona impresa a la part exterior. El photocall principal ha donat visibilitat a les marques. El 080 Fashion Market s’ha instal·lat sota tendals a la gespa central de l’estadi.photocall-principal-080-barcelona-fashion-sundisa-julio-2015 (2)

 

Els bastidors que hem preparat han estat el suport per a les creacions d’interessants artistes urbans que han donat la nota de color a l’espai.

p1461_wb

p1487_wb_0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×