+34 93 263 05 00

Blog

STREET MARKETING - DISNEY, PACO RABANNE, EASYJECT, AIRFRANCE, BURBERRY, EL CORTE INGLES I SEAGRAM'S

Home/Blog/La publicitat exterior: arriba al 71,6% del públic

La publicitat exterior: arriba al 71,6% del públic

street-marketing-lona-gran-formato-disney-sundisa-2016

Lona de façana per Disney. Projecte VSA Comunicación, producció i instal·lació Sundisa.

En una època de grans canvis en els mitjans, és el temps de la publicitat exterior. En els últim anys hem vist com el panorama dels mitjans de comunicació canviava radicalment. Amb la revolució digital, els mitjans impresos han hagut de reinventar-se per conservar als seus lectors apostant per edicions digitals i un difícil model de comercialització de continguts. Diaris, suplements i revistes han perdut usuaris dels seus suports tradicionals any rere any en una transformació imparable.

Segons l’última onada de l’Estudi General de Mitjans (EGM), només tres suports augmenten el seu share entre el públic: Internet, la penetració de la qual arriba ja al 68% de la població; la ràdio, amb un 60,4% i la publicitat exterior, amb un 71,6% i un creixement sostingut en el temps.

Lones de façana, lluminosos, monopostes, banderoles, tanques, mitgeres, i mobiliari urbà tenen una presència enorme als carrers, carreteres i espais comercials.

I és que tothom, sense distinció en funció del sexe ni de l’edat, surt al carrer. És una gran oportunitat per fer-los arribar el teu missatge. Es pot superar l’impacte d’aquesta lona de gran format?

Us deixem exemples de les últimes lones de gran format produïdes per a projectes realitzats amb VSA: la campanya per a l’últim llançament cinematogràfic de Disney, Alicia a través del Mirall, per al sector de perfumeria, Olympea, de Paco Rabanne, per a les línies aèries Air France i Easyjet, o per al món de la moda amb una lona de Burberry. També podeu veure el nostre treball per a les façanes d’El Corte Inglés, i els lluminosos produïts per Seagram’s.

street-marketing-lona-gran-formato-air-france- street-marketing-retail-lona-gran-formato-burberry-sundisa
lona-gran-formato-paco rabanne-balmes-1-sundisa-2016
street-marketing-lona-gran-formato-vueling-balmes-206-2016street-marketing-retail-lona-gran-formato-corte-ingles-sundisa street-marketing-retail-lona-gran-formato-corte-ingles-diagonal-sundisa mitgeres_seagram´s_s. av. astúries 4_18-05-2016_008 lluminosos_seagram´s_hipercor cornellà_19-05-2016_001 lluminosos_seagram´s_masblau_21-05-2016_003

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Contacte

Vols que et truquem?
si no 

Què t’interessa?

Subscripció al butlletí de notícies:
si no 

×