D'acord

BLOG SUNDISA

VIDEO: 7 claus per a una lona de gran format impecable.

miércoles 14, marzo 2018

Volem explicar-vos -i que vegeu- quins són les 7 claus perquè una lona de gran format sigui perfecta i causi el major impacte possible com a element especial de publicitat exterior. Us vam prometre el vídeo i aquí està! Projecte, producció i instal·lació realitzats per Sundisa.  

1. L'EMPLAÇAMENT: TRÀFIC I VISIBILITAT

Triar un bon emplaçament és la primera clau. Ha de ser un punt amb el major tràfic possible, a poder ser tranquil, tant de persones com a vehicles. I ha d'oferir bona visibilitat des de la major distància possible. En el cas de la lona de Seat, la confluència entre Passeig de Gracia i Diagonal.

2. UN DISSENY FET A MESURA

Cada mitjà té el seu llenguatge i entendre-ho és molt important. Branding, branding, branding. Missatges clars. Textos breus i llegibles. Imatges impactants. Primer cal triar l'emplaçament, i després desenvolupar el disseny, pensat per encaixar a la perfecció en aquest espai concret.

3. L'ADAPTACIÓ DEL SUPORT

Una bastida d'obra no és precisament un suport perfecte! És imprescindible adaptar-ho i millorar-ho per permetre un efecte net. Barres addicionals, optimització del muntatge, eliminació d'obstacles. Un treball que només poden realitzar bons especialistes

4. UN MESURAMENT EXACTE

De la dita al fet, del plànol a la realitat… Del projecte a la producció. En emplaçaments únics sobre estructures úniques és crucial prendre mesures finals i adaptar la creativitat per a un encaix perfecte. La lona ha d'asseure-li tan ben a la bastida com un vestit fet a mesura al seu amo.

5. LA IMPRESSIÓ: DIGITAL EN ALTA RESOLUCIÓ

Encara que sigui una lona de gran format de centenars o milers de metres quadrats, la impressió ha de ser de primera classe: colors fidels a l'original. Impressió sobre lona microperforada de qualitat amb negres UVI resistents a aquest efecte del sol. El mínim de trams possibles, consistència en la colorimetria en tota la superfície i en alta resolució.

6. CONFECCIÓ PRECISA I SEGURA

Òbviament, les soldadures han de quedar perfectament registrades i el més discretes que sigui possible. Però han de resistir la intempèrie, el vent, la pluja i el pas del temps, tant per seguretat vial com per l'impacte final que produiran. Són imprescindibles els reforços perimetrals i traus de qualitat.

7. INSTAL·LACIÓ PER EXPERTS

La guinda del pastís! Treball de precisió per a professionals que sàpiguen treure-li tot el lluïment a una peça. Ni una arruga, ni una borsa. Sense regatejar esforços i sempre atents i disposats a posar una brida més… La lona de gran format ha de quedar tibant com un tambor i fort com una armadura. Som experts en lones de gran format. Demana'ns informació.

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més