D'acord

BLOG SUNDISA

TECNOLOGIA INNOVADORA I SOSTENIBLE, MÉS I MILLOR!

viernes 20, enero 2023

Al taller de producció de SUNDISA, saber quines màquines s’adapten millor a cada projecte és una prioritat. Disposar de tecnologia d'avantguarda que respecti el medi ambient ens ajuda a garantir els resultats i ens demostra que és una inversió de futur per avançar de manera sostenible.

Aquest any 2022 i dins de la nostra estratègia centrada en innovació i tecnologia, hem adquirit dues màquines d'última generació que, sens dubte, ens brinden noves possibilitats i major eficiència.

WIDLASER S1000

LA PERFECCIÓ EN TALL I GRAVAT LÀSER

Segons els fabricants, la Widlaser S1000 ha estat dissenyada per donar una resposta eficaç a les necessitats de mercat de tall i gravat làser amb major rapidesa.  I ho han aconseguit.

És un equip compacte, robust, ràpid, fiable i tecnològicament avançat.

El seu disseny anomenat ‘CleanProtect’, amb mòduls lineals especials a prova de pols i fum, fa que no necessiti un gran manteniment i permet assolir velocitats i acceleracions fins a 3 vegades superiors a altres equips. Però el millor és que no genera residus.

Mira com treballa aquí.

[FOTOS: Widinovaion]

  S1000_7.jpeg

S1000_4.jpeg

TAULA DE TALL BASIC TABLE KONGSBERG C64

LA NOVA DIMENSIÓ PER A L'ACABAT DIGITAL

Es tracta d´una taula de tall digital de 200 X 300 cm, format ample, que està dissenyada per actualitzar-se amb les impressores més ràpides i amples, actuals i futures i amb un rendiment, 24/7. La qualitat dels seus resultats, indistintament dels materials utilitzats, ve marcada per la gran velocitat (100 m/min) i acceleració (fins a 1,7 G).

En resum, sorprèn i destaca la robustesa d'aquesta màquina que permet el tall amb ganiveta en la majoria de  materials i a la màxima velocitat.

 p1gn7uu98i1ek41gvf1vqq7eq1uhj4.jpg

p1gn74o57p17d610ba8m11duq1p128.jpg

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més