D'acord

BLOG SUNDISA

Una bona comunicació visual és la clau de l’èxit

martes 01, febrero 2022

La senyalística del celler de Perelada és un dels projectes més impactants d'aquest mes. Hem fet la senyalística del prestigiós Celler de Perelada dissenyat per Rafael Aranda. S’han produït elements com ara les lletres corpòries de metacrilat negre per a la senyalització interior i lletres d’acer patinable per a l’exterior.

El celler és un projecte ambiciós que marcarà una fita tant per a la companyia i els seus vins d’alta qualitat com per a la DO Empordà. La decisió de construir un nou celler respon als valors que han sigut els pilars de l’empresa des dels orígens: la vocació de fer grans vins de qualitat i la convicció d’apostar per l'experimentació i la innovació.

És la culminació d’una història d’amor que, des de fa un segle, uneix la família Suqué-Mateu i l’Empordà.

La comunicació visual gràcies a la senyalística és clau per a qualsevol negoci, ja que ens ajuda a tenir una bona imatge de marca i a captar l'atenció de clients potencials des de l'exterior del teu negoci i atreure’ls cap a l’interior.


En aquest cas concret, l'elegància i la subtilesa de les lletres en cada estança del celler n'engrandeix cada racó, alhora que facilita als seus visitants el recorregut per les seves instal·lacions i els ofereix una experiència única.

A Sundisa t'assessorem en la comunicació de marca de la teva empresa i en la senyalística de les teves instal·lacions, som especialistes amb una àmplia experiència en el sector de la producció integral d’elements gràfics per a la comunicació visual.

Estem en constant evolució en innovació tecnològica aplicada a nous materials més ecològics, sistemes d’impressió i aplicacions que permetin millorar el nostre compromís amb la sostenibilitat i la innovació.

bodegas_1.jpgbodegas_3.jpgbodegas_4.jpg

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més