D'acord

BLOG SUNDISA

A tot color!

viernes 26, febrero 2021

Des dels nostres començaments, fa ja 40 anys, la nostra prioritat ha estat oferir la millor qualitat d'impressió en tots i cadascun dels treballs que duem a terme. Per això, la gestió del color és una funció crucial en el treball del nostre departament de preimpressió a l'hora de preparar els arxius abans de ser impresos.

Impulsats per aquest objectiu, desenvolupem una estació de preimpressió per a la creació de proves de color certificades que ens permet obtenir una impressió sense desviacions de colorimetria i establir corbes de color per a cadascun dels més de 120 suports d'impressió que utilitzem (vinils, lones, tèxtils, Forex, alumini, etc.)

A més, a Sundisa som pioners entre les companyies d'impressió de gran format del país a incorporar un sistema de control en la impressió. Comptem amb tots els avantatges tecnològics en reproducció d'imatges, certificades amb tres ISO 15311-3 LFP Fogra PSD amb categoria A per a impressió de vinils, rígids i lones.

fogra_P5_cartonjpg_Page1.jpg32114_Sundisa_ENjpg_Page1.jpg32184_1_certificate_EN_FRONTLITjpg_Page1.jpg

A través de la normativa ISO 15311, el seu creador, l'institut alemany FOGRA, pretén la regularització dels processos digitals d'impressió amb la finalitat de controlar el resultat de color en la impressió digital mantenint l'estabilitat del mateix en tota la tirada, igualar el color entre els diferents dispositius i simular el resultat imprès en Offset, Flexo, etc.

Mitjançant la seva aplicació, podem garantir una reproducció fidel dels dissenys dels nostres clients en tots aquells materials que ens sol·liciten.

Sempre ens hem caracteritzat per ser una companyia avantguardista, adaptant-nos a les noves tecnologies i incorporant tots els processos necessaris que ens permetin augmentar la qualitat dels productes que oferim. Estem convençuts que la innovació és l'únic camí possible per a aconseguir el nostre principal objectiu, aconseguir la màxima satisfacció del nostre client.

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més