D'acord

BLOG SUNDISA

ACCIONS SINGULARS. T'ATREVEIXES A SER IMPRESSIONANT?

jueves 22, junio 2023

Les accions singulars estan dissenyades per cridar l'atenció del públic d'una manera especial i creativa, trencant amb els enfocaments tradicionals i generant un alt impacte.

Destaquen per ser úniques, originals i distintives, i normalment requereixen d'esforç i un estudi de viabilitat per poder dur-les a terme de forma exitosa.

A SUNDISA posem els nostres més de 40 anys d'experiència en el món de la impressió i la comunicació a disposició dels nostres clients per ajudar amb aquelles accions singulars que millor s'adaptin a la seva marca.

ELS BENEFICIS DE LES ACCIONS SINGULARS

Alta visibilitat: ofereixen una gran visibilitat per la seva naturalesa i exposició directa al públic objectiu. En utilitzar elements creatius i singulars, és més probable captar l'atenció de les persones i generar impacte.

Generació d'emocions: es basen en la creativitat i la sorpresa per generar emocions en el públic. En utilitzar elements inesperats, desperten la curiositat, l'emoció i l'entusiasme en les persones, augmentant la probabilitat que recordin la marca o el missatge promocional.

Segmentació geogràfica: en realitzar accions d'aquestes tipologies en ubicacions específiques, es pot arribar directament a l'audiència objectiu en una àrea geogràfica determinada. Això és especialment útil per a les empreses locals o aquelles que desitgen enfocar-se en mercats geogràficament limitats.

Viralitat i cobertura: tenen el potencial de convertir-se en virals a les xarxes socials i generar una cobertura mediàtica addicional. Si una campanya crida l'atenció dels vianants i aquests comparteixen fotos o vídeos en línia, pot augmentar significativament la visibilitat i l'abast de la marca o el missatge promocional. Els mitjans de comunicació també poden fer-se ressò d'aquesta acció.

streer_marketing_nike_el_corte_ingles_corporeo.jpg

COM TREBALLEM LES ACCIONS SINGULARS A SUNDISA?

Cal ser realista i tenir en compte que aquest tipus d'accions han d'estar planificades i executades amb cura per obtenir resultats efectius. Cal considerar el compliment de les regulacions locals, la seguretat, la rellevància per al públic objectiu i la integració amb altres estratègies de màrqueting de la marca.

Us expliquem breument com treballem per desenvolupar aquesta tipologia de projectes:

  • Col·laboració amb els clients: treballem estretament amb els clients per entendre les seves necessitats i reflectir la identitat de la marca en les accions singulars.

eq.jpg

  • Prospecció i comprensió: SUNDISA prospecta el context i els objectius del projecte per crear idees que connectin amb l'audiència.
  • Creativitat i disseny: el nostre equip pensa de manera innovadora, generant propostes originals i visualment impactants.
  • Avaluació de la factibilitat: realitzem un anàlisi exhaustiu per assegurar que l'acció singular pugui dur-se a terme de manera segura i efectiva.

p1h3h2ahu311g0142n1f3h1ehg2d6i.jpg

CASOS D'ÈXIT EN ELS QUALS HEM TINGUT EL PLAER DE PARTICIPAR

Al Sónar, Festival Internacional de Música Avançada a Barcelona, trobem un element ja consolidat que no ha faltat en les últimes edicions del festival. Es tracta del cobertor d'estàtues del Sónar per a Estrella Damm, uns bastidors forrats amb lones que protegeixen les estàtues durant els concerts.

p1h3h37omcd93akm1incdnotvt4.jpg

Una de les últimes intervencions destacades en les quals ha participat SUNDISA ha estat la creació de les lones mimètiques que han cobert dos edificis emblemàtics de Madrid amb motiu dels treballs de restauració: la Porta d'Alcalá i la façana del Congrés dels Diputats.

292384156_5356249704419401_204097762817374205_n.jpeg

Un altre exemple emblemàtic va ser la instal·lació d'una imponent lona a l'emblemàtica plaça de La Malagueta, amb motiu de la celebració de la Copa Davis 2022 a Màlaga.

42dbdc2d599868db55ded2d7b3cdf202_ADAPTA_900_675.jpeg

SUNDISA va ajudar a sorprendre amb una acció singular al cor de Barcelona: cobrir l'escultura de Cristòfor Colom amb una enorme samarreta del FC Barcelona.

acciones_singulares.jpeg

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més