D'acord

BLOG SUNDISA

Compartim experiències a Graphispag!

martes 24, mayo 2022

Del 24 al 27 de maig arriba a Barcelona Graphispag i Hispack, la fira internacional de les indústries i comunicacions gràfiques.

Sota el lema 'JUNTS PER DONAR LA MILLOR IMPRESSIÓ', el saló que reuneix 400 expositors amb solucions per a tots els sectors de la indústria de la impressió, vol reivindicar la importància en la innovació, compartir experiències i solucions pràctiques per fer un pas endavant en la industria.

L'any de la recuperació del sector, el saló proposa un programa per inspirar una impressió de valor afegit, innovadora i sostenible. La proposta de la  fira es complementa amb un interessant programa de conferències per actualitzar coneixements i trobar-hi inspiració.

SUNDISA és una de les marques convidades al programa de ponències i Lluís Rovira, el nostre conseller delegat compartirà l'experiència i els moments clau de la companyia a l'any del nostre quaranta aniversari.

Imagen_Post_Graphispag.jpg

Com s'arriba a 40 anys generant bones impressions?

Sota aquesta premissa, farem un recorregut per la nostra història, de com una petita empresa de distribució de cartelleria cultural que va obrir les portes el 1981 ha evolucionat posicionant-se com una companyia líder d'impressió digital responsable a nivell nacional.

Pararem a mostrar les decisions clau que han marcat la història de SUNDISA: els inicis de la retolació a mà alçada, com vam entrar a l'era digital, l'expansió de SUNDISA a nivell nacional, i sobretot del nostre compromís amb la sostenibilitat i de la capacitat de reinvenció i l'aposta per la tecnologia i respecte per l'entorn com a puntals de la nostra estratègia global de la companyia!

T'esperem el proper dia 27 de maig a les 11:00 h

Més informació aquí: https://www.graphispag.com/ca/actividades/com-sarriba-a-40-anys-generant-bones-impressions/

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més