D'acord

BLOG SUNDISA

Continuem incrementant la nostra presència a Girona

domingo 05, diciembre 2021

A l'any 1982 Sundisa va començar la seva implantació a Girona amb una àmplia oferta de solucions de comunicació visual que ens han consolidat com a companyia de referència en diferents sectors de la província.

Entre els clients més destacats amb els quals hem treballat recentment figura l’Empordà Golf Club, un dels camps de primer nivell d'Espanya, situat prop de Torroella de Montgrí i dissenyat per l'arquitecte Robert von Hagge. La producció de la seva nova senyalística ha obtingut el Premi Selecció Lletra 2021, atorgat per Veredictas, en la categoria Miscel·lània. Actualment, en una altra població pròxima, Peralada, estem realitzant també la senyalística del prestigiós Celler Perelada dissenyades per Rafael Aranda per a les quals s'han produït elements com a lletres corpòries de metacrilat negre per a la senyalització interior i lletres de Corten per a la senyalització exterior.

Girona és una de les províncies que acull més festivals musicals i des de Sundisa, com a especialistes en producció de comunicació visual per a esdeveniments, treballem tota la gràfica en espais exteriors dels reconeguts festivals de Cap Roig, Acústica de Figueres, Strenes de GironaSons del Món de Roses i Castell de Peralada, entre altres. En el sector cultural també hem participat en campanyes de comunicació d'entitats com la Fundació Vila Casas de Palafrugell o les Fires de Sant Narcís de l'Ajuntament de Girona.

A més, durant 2021 hem estat els principals adjudicataris de la campanya gràfica de la COVID en l'Aeroport de Girona, per al qual hem produït diferents elements exteriors i interiors.

Girona ens ha rebut amb els braços oberts i des de Sundisa continuarem treballant per a implantar més solucions que facin brillar encara més aquesta magnífica província.

Empordà Golf Club

Emporda_2.jpg

Festival Castell de Peralada

2011_Festival_Peralada_3_.jpg

Festival Cap Roig

 CAP_ROIG.jpg

Festival Strenes de Girona

p1fm6db44v1c0ve2sjo21u541mg08.jpg

Fires de Sant Narcís de Girona

lona_pel_tancament_dels_firaires_de_les_Fires_de_Sant_Narc_s_2.jpg

Aeropuerto de Girona

Covid_AENA_Girona.jpg

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més