D'acord

BLOG SUNDISA

EL COLOR QUE COMUNICA!

martes 21, marzo 2023

Coincidint amb el #diainternacionaldelcolor, volem reivindicar la seva importància a la indústria de la comunicació i la gran incidència que té en les persones.

Tot allò que ens envolta està compost per colors i repercuteix en la nostra percepció visual. L'efecte és immediat i les emocions que transmeten els diferents colors i les tonalitats influeixen directament en les decisions de les persones. No obstant, això no és una cosa nova. Si ens remuntem al 1878, Edwin Dwight Baditt va publicar The principles of light and color (Els principis de la llum i el color), un referent en psicologia del color que es té en compte actualment en sectors com la publicitat i el màrqueting.

p1gs1ks59ki6p10vp1psdce313554.png

FIDELITAT AL COLOR

La publicitat porta al darrere un treball estratègic en què el color representa un més dels seus components. Per això, la impressió digital de campanyes o elements corporatius ha de ser fidel als colors originals.

A SUNDISA donem resposta a les necessitats dels nostres clients i per això donem al color una importància prioritària. Com us hem explicat en algunes ocasions, disposem d'una estació de preimpressió per crear proves de color certificades que ens ajuden a imprimir sense patir desviacions de la colorimetria. Paral·lelament, hem adquirit programes de calibratge per crear les corbes de color amb espectrofotòmetres de darrera generació per a cadascun dels més de 120 suports d'impressió que utilitzem (vinils, lones, tèxtils, forex, alumini, etc.).

A més, per si això fos poc, apostem per les certificacions de qualitat com a prova dels resultats. 

espectometro.jpeg

REFERENTS DE QUALITAT EN MATÈRIA DE COLOR

A SUNDISA anem un pas més enllà i ens hem convertit en l'única empresa de gran format a Espanya amb certificació internacional Forga. L'estàndard Forga PSD garanteix la fidelitat cromàtica a les impressions, la qual cosa permet millorar el color en tots els dispositius d'impressió digital. La finalitat és controlar el resultat en la impressió digital per mantenir l'estabilitat de color a la tirada, igualar el to entre diferents dispositius i emular el resultat imprès a Offset, Flexo, etc.

p1gs1ks59kl69d989dfa25mmo6.jpg

Hem desenvolupat la darrera tecnologia en gestió del color i apliquem controls de qualitat sistemàtics per aconseguir fidelitat en tots els formats i garantir una correcta repetició dels projectes que produïm o reproduïm.

A més, som més verds, perquè reduïm l'ús de tinta fins a un 25% sense perdre qualitat d'impressió.

p1gs1m7hqdo9vkri14qadbv1gv07.png

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més