D'acord

BLOG SUNDISA

Fairy: Feliços retrobaments

martes 16, junio 2020

En Sundisa estem d´acord amb Fairy: “Enguany, la millor festa seran els retrobaments”. En la seva última campanya, la marca remarca la importància dels retrobaments i sens dubte, no s´equivoca. Tots estàvem desitjant que arribés aquest moment.

Amb aquesta lona de façana situada en la Ronda Universitat de Barcelona, Fairy la presenta en gran.

Foto_Fairy.jpg

Projecte VSA. Producció Sundisa.

Pocs saben que Fairy és una empresa d´origen britànic que va néixer a Anglaterra en 1898 i no va ser fins a 1982 quan es va donar a conèixer al nostre país. Va arribar a Espanya com “el miracle anti greix”, un detergent en envàs econòmic amb una potent fórmula capaç de netejar una pila de plats amb només una gota de rentavaixella. En 1991 Fairy es consolida en les llars espanyoles com un dels millors detergents amb el llançament de Fairy Ultra.

Segur que tots us recordeu de la campanya de Villarriba i Villabajo. Va ser una de les més reeixides d´aquest any i de la història de la televisió. Dos pobles competien en les seves festes populars per la millor paella i a l´hora de rentar la paellera els de Villabajo triaven un rentavaixella qualsevol i havien de “fregar i fregar”, mentre que els de Villarriba amb Fairy feien desaparèixer el greix. Una reeixida campanya que ha donat molt de joc a la marca i que encara segueix present en algun dels seus anuncis.

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més