D'acord

BLOG SUNDISA

Fernando Silos, passió per l'esport

miércoles 17, octubre 2018

Fernando Silos bicicletaFa vuit anys que va arribar a Sundisa. Havia treballat en el sector del màrqueting i la seva funció era definir i proposar estratègies de màrqueting directe.

Però el Fernando és un home d'acció. Amb una gran passió per la pràctica de tota mena d'esports a l'aire lliure (running, esquí, tennis o bicicleta de muntanya són alguns dels seus preferits), la tasca que desenvolupa a Sundisa li permet viure més intensament els projectes: no només des de l'estratègia, sinó també en la seva execució  fins a l'últim moment.  És una feina molt més de carrer que requereix estratègia, però també creativitat i recursos per resoldre qualsevol de les situacions imprevistes i necessitats que sempre sorgeixen en l'últim minut. Fernando sap molt bé que els clients aprecien molt que estiguis al seu costat en la fase final.

El Fernando ha hagut d'enfrontar-se amb els anys més durs de la crisi, en els que l'única manera de sobreviure en el mercat ha estat fer millors propostes, ser més original, estar a la vora dels clients i ser molt resolutiu.

Madrid és una ciutat amb una intensa vida cultural, esportiva i ciutadana, i en ella se celebren molts esdeveniments. Al llarg dels anys Fernando ha col·laborat en molts dels més importants. Esdeveniments esportius, com el Mutua Madrid Open, per exemple, o la Red Bull X-Fighter. Populars, com la Jornada Mundial de la Joventut de 2011, presidida per Benet XVI, o culturals, col·laborant de forma regular amb l'INAEM al Teatre de la Zarzuela, amb la Companyia Nacional de Dansa, o el Ballet Nacional.

Els més recents han estat la Sant Silvestre Vallecana, el 31 de Desembre de 2015, el Màster Final del World Pàdel Tour, el Madrid Horse Week al novembre, o la lona de gran format al Teatre de la Zarzuela de "Don Quixot" per la Companyia Nacional de Dansa.

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més