Usamos cookies propias y de terceros para mostrar publicidad. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK Más información
BLOG

Festivals d'estiu a tot color!

El 2022 ha estat l'any que hem recuperat la major part dels esperats festivals nacionals i internacionals de la temporada primavera-estiu. Cites molt esperades per retrobar-se amb bona música, aire lliure, actes més exclusius i bon ambient.

Des de SUNDISA, un any més, hem col·laborat anunciant els festivals indispensables d’aquest any, produint elements de comunicació visual amb la mateixa il·lusió que els organitzadors i participants.

foto_inicial_1.jpg

QUINS SÓN ELS ELEMENTS MÉS USATS EN FESTIVALS?

Com sempre la gràfica i publicitat exterior té un paper fonamental en aquests festivals per dues raons fonamentals

D'una banda, i pre-festival, ajuden les marques a donar a conèixer el festival, actes i informació relacionada. Solen ser molt efectius elements com les banderoles o lones de gran format que, amb dissenys únics, omplen la ciutat de missatges dirigits a públics específics per a cada festival.

D'altra banda, durant el festival, es busquen elements que compleixin una funció doble: d'una banda, l'organitzativa i de l'altra la més ornamental o decorativa. Per satisfer aquestes funcions, són molt útils elements com a rígids, torretes i pals. També les lletres corporatives són una tendència pels bons resultats a nivell de branding.

COM HAN APLICAT LES MARQUES LA SEVA COMUNICACIÓ VISUAL?

Al Sónar, Festival Internacional de Música Avançada i Congrés de Creativitat i Tecnologia a Barcelona, ​​SUNDISA s'ha creat l'espectacular cobertor d'estàtues del Sónar per a Estrella Damm uns bastidors folrats amb lones que protegien l'estàtua a l'hora de celebrar els concerts.

sonar_2.jpeg

sonar_1.jpeg

Destaca per al Primavera Sound, la producció i instal·lació per part de SUNDISA, de les diferents solucions de publicitat i comunicació de l'esdeveniment al parc del Fòrum de Barcelona.

primavers_2.jpeg

primavera_1.jpeg

Al festival ‘Jardins de Pedralbes’, en la desena edició, hem produït elements d'exterior, tots ells molt singulars, que donen als jardins un toc elegant i desenfrenat per als dies de festival

p1g7u67o5ul1i1fmc1866147a1du35.jpg

pedralbes_2_1.jpg

Des de SUNDISA aportem idees i oferim un servei integral de comunicació pels teus esdeveniments perquè sigui personalitzada i exitosa!