D'acord

BLOG SUNDISA

“Mírala, mírala, ¡la puerta de Alcalá!

domingo 23, octubre 2022

A ningú se li ha passat per alt la notícia de la restauració, la sisena de la seva història, de la gran i estimada icona de Madrid, la ‘puerta de Alcalá’. El que potser no t'han explicat és que SUNDISA ha estat l'encarregada de produir i instal·lar la lona mimètica de 2.200 metres quadrats que cobreix la bastida de la façana i que ha permès a ciutadans i visitants seguir-la contemplant.

EL GRAN REPTE

Es tracta d'una recreació exacta de la ‘puerta de Alcalá’ feta a partir d'una vintena de fotografies en alta resolució de 2.200 metres quadrats de superfície, que en observar a certa distància sembla la porta original.

Per cobrir les quatre façanes s'han fet servir lones de gran format de diferents dimensions. La zona dels arcs s'ha plantejat transparent, permetent així la visibilitat a través d'ells.

El procés d'instal·lació de les lones sobre les bastides d'aquesta icona patrimoni històric de la ciutat de Madrid, ha estat un treball de precisió i cura per no fer malbé cap de les seves parts.

La voluntat d'aquest projecte és doble: d'una banda, permet a ciutadans, visitant i turistes de la ciutat, contemplar aquest bé cultural i, d'altra banda, preservar-lo durant aquest procés.

p1gdi8ps793unef81vcr19jr1nno5.jpg

p1gdi8ps783np1j581m6311cd1r1q4.jpg

SUNDISA AL SERVEI DE PATRIMONI HISTÒRIC

També aquest 2022 hem estat els responsables del projecte de producció i instal·lació de la lona microperforada que s'ha col·locat al Congrés dels Diputats, un altre edifici històric que està duent a terme un procés de restauració de la façana. S'ha realitzat l'art final, la lona mimètica i la instal·lació de més de 4000 m2 de lona

Congreso_4.jpg

p1gdi9in0vd3k5luuke15v411ut4.jpg

LONA MIMÈTICA VERSUS LONA PUBLICITÀRIA

La utilització de lones de gran format mimètiques al sector de la construcció, així com en obres patrimonials són tendència dels darrers anys davant de les lones de gran format amb missatges comercials. Permeten mostrar a usuaris i clients finals els resultats finals en obres i restauracions incrementant el prestigi i la confiança cap a la marca. Et mostrem en imatges, altres feines que ens enorgulleixen per la qualitat del resultat

mimetica_lona_gran_format_sundisa_004_1_.jpg

p1gdia4tg824c15evs50ebr17b4.jpg

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més