D'acord

BLOG SUNDISA

SECTOR IMMOBILIARI: ES BUSQUEN 400.000 VIVENDES.

domingo 13, septiembre 2015

Durant els primers sis mesos del 2015 s’ha tancat 188.432 operacions de compra-venda i s’espera que arribin al voltant de 380.000 fins a final d’any. Després de 7 anys seguits de caigudes de preus, el sector immobiliari ha arribat al seu punt d’inflexió amb un clar canvi de tendència. Amb una lleugera pujada de preus d’entre un 2% i un 4% segons la zona, les grues tornen a formar part del paisatge, especialment de les grans ciutats com Madrid o Barcelona, o a les àrees de costa més cotitzades per a segones residències. L’estoc de vivenda de nova construcció dels bancs es van re-absorbint sense pressa, però sense aturar-se, i fins i tot han sorgit algunes promotores de nova creació, especialitzades en els productes més buscats o les zones més interessants. Els compradors estrangers estan tenint un paper important en la reactivació. Un 17% del total de les vendes les van fer residents dels països europeus amb economies més fortes, com ara Alemanya i el Regne Unit, que sempre han tingut interès en les propietats espanyoles. També han entrat en joc un altre perfil d’inversors institucionals que, lluny de les polítiques agressives del començament de la crisi, estan buscant oportunitats interessants per a inversions a mig i llarg termini. El mercat és a punt. És el moment de fer-se veure. Assegura’t de que et troben. La primera opció per cridar l’atenció dels compradors potencials és utilitzar com a suport publicitari el mateix edifici en venda o en construcció. Lones de gran format, pancartes, tanques o fórex instal·lats per a oferir la màxima visibilitat, tenen la missió de comunicar quina és l’oferta i transmetre una imatge de qualitat. Tenim molta experiència en el sector.

  • Construïm, retolem i instal·lem tanques metàl·liques de gran format en qualsevol emplaçament a nivell nacional.
  • Imprimim lones de gran format sobre reixeta de PVC, mimètiques o publicitàries, amb tecnologia d’impressió digital d’última generació.
  • Vinils per vidrieres o tancaments d’obra, bastidors, o materials rígids per a senyalitzar les promocions.
  • Imprimim i instal·lem pancartes de totes les dimensions sobre material opac per evitar transparències.
  • Els bastidors d’alumini amb impressió digital sobre material tèxtil Sunditex, son una peça clau per a decorar o informar en el hall d’entrada en les promocions acabades, o en els pisos pilot.
Truca-n’s: t’assessorem.  

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més