D'acord

BLOG SUNDISA

Seguim!

miércoles 10, junio 2020

En Sundisa continuem fent el que més ens agrada! Imprimir, i fer-ho en gran! Ara que les ciutats tornen a vestir-se, aquí estem nosaltres per a ajudar-les a posar-se maques. Els seus carrers es preparen per a acollir a milers de persones, els comerços tornen a obrir les seves portes i les marques aprofiten per a llançar els seus missatges. Noves campanyes ens envaeixen aquests dies i algunes d´elles estan produïdes i instal·lades per Sundisa.

Huawei, per exemple, ens presenta el seu nou mòbil amb una lona de gran format en Les Rambles de Barcelona, i Apple comparteix el seu llançament amb una fantàstica lona mimètica de la façana de Balmes Diagonal.

2020_06_01_Bcn_Ramblas_126_Instalaci_n_lona_andamio_ref._Huawei_OT_n_112318_1_.jpgApple_2.jpg

Amb aquesta banderola L´Illa Diagonal ens informa que ja esten oberts al públic i ens convida a “trovar-nos amb el que ens agrada”.

Banderola.jpg

Les immobiliàries també confien en nosaltres per a decorar els murs de les seves obres. Núñez i Navarro, Solvia, QualitatHS… Que us semblen aquests murs? Gran feina de l´equip de retolistes de la companyia.

IMG_20200604_WA0001.jpgIMG_20200529_WA0002.jpg

Una altra prova d´això són les noves posteriors dels camions de repartiment de Damm que estem instal·lant en la seva flota per tota Catalunya.

IMG_20200604_WA0021.jpg

Però no sols es va el gran, en les petites peces es veu el detall i la qualitat que tenen les nostres impressores, i la manyaga amb el qual els nostres operaris fan les instal·lacions. Els vinils que hem col·locat en els edificis de BSM el podem apreciar perfectament.

vinilo_suelo.jpgvinilo_.jpg

Aquestes setmanes estem agafant molt bon ritme i seguirem així en les següents. Estigueu atents a les nostres xarxes socials que ho anirem compartint amb vosaltres.

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més