D'acord

BLOG SUNDISA

Seguim!

miércoles 10, junio 2020

En Sundisa continuem fent el que més ens agrada! Imprimir, i fer-ho en gran! Ara que les ciutats tornen a vestir-se, aquí estem nosaltres per a ajudar-les a posar-se maques. Els seus carrers es preparen per a acollir a milers de persones, els comerços tornen a obrir les seves portes i les marques aprofiten per a llançar els seus missatges. Noves campanyes ens envaeixen aquests dies i algunes d´elles estan produïdes i instal·lades per Sundisa.

Huawei, per exemple, ens presenta el seu nou mòbil amb una lona de gran format en Les Rambles de Barcelona, i Apple comparteix el seu llançament amb una fantàstica lona mimètica de la façana de Balmes Diagonal.

2020_06_01_Bcn_Ramblas_126_Instalaci_n_lona_andamio_ref._Huawei_OT_n_112318_1_.jpgApple_2.jpg

Amb aquesta banderola L´Illa Diagonal ens informa que ja esten oberts al públic i ens convida a “trovar-nos amb el que ens agrada”.

Banderola.jpg

Les immobiliàries també confien en nosaltres per a decorar els murs de les seves obres. Núñez i Navarro, Solvia, QualitatHS… Que us semblen aquests murs? Gran feina de l´equip de retolistes de la companyia.

IMG_20200604_WA0001.jpgIMG_20200529_WA0002.jpg

Una altra prova d´això són les noves posteriors dels camions de repartiment de Damm que estem instal·lant en la seva flota per tota Catalunya.

IMG_20200604_WA0021.jpg

Però no sols es va el gran, en les petites peces es veu el detall i la qualitat que tenen les nostres impressores, i la manyaga amb el qual els nostres operaris fan les instal·lacions. Els vinils que hem col·locat en els edificis de BSM el podem apreciar perfectament.

vinilo_suelo.jpgvinilo_.jpg

Aquestes setmanes estem agafant molt bon ritme i seguirem així en les següents. Estigueu atents a les nostres xarxes socials que ho anirem compartint amb vosaltres.