D'acord

BLOG SUNDISA

40 anys generant bones impressions

miércoles 20, octubre 2021

Aquest mes d'octubre SUNDISA fa 40 anys i estem especialment feliços de celebrar tot el camí recorregut fins avui: el treball, l'equip, els nostres clients, l'experiència, els aprenentatges i, sobretot, els projectes que encara estan per venir!

Actualment disposem d'una àmplia oferta de solucions en comunicació visual per a esdeveniments, fires, street marketing, transports i sector retail, i ho fem des dels nostres centres de producció a Barcelona i Madrid, que ens permeten operar a tota la península i tenir presència als principals esdeveniments que se celebren a Espanya.

Els inicis de SUNDISA es remunten a 1981, quan Juan Rovira va decidir fundar la companyia. Des d'aleshores, hem treballat per a convertir-nos en referents en el món de la impressió digital i així ho avalen un gran nombre de clients entre els quals destaquen marques com Fira de Barcelona, El Corte Inglés, Grup Godó, VSA, Sanitas, els Ajuntaments de Madrid i Barcelona, DAMM o Banc Sabadell, entre d'altres.

L'èxit d'aquesta trajectòria se sustenta en un equip humà, altament especialitzat i qualificat, que compta ja amb més de 50 persones i un grup ampli de col·laboradors satèl·lit que possibiliten el desenvolupament de projectes integrals a nivell nacional i internacional.

Conscients de la necessitat de contribuir a la reducció de l'impacte mediambiental, treballem amb una estratègia 360º que enforteix el nostre compromís amb la sostenibilitat i la innovació: “Des de ja fa anys hem incorporat materials ecològics i d'última tendència, incrementant fins a un 60% la producció sobre lones i vinils 100% polièster”. A més, apostem en la nostra producció per tecnologia d'impressió digital amb tintes de base aigua, “una opció alternativa que genera una petjada de carboni entre un 30 i un 40% més baixa que les tradicionals tintes al solvent”. La gestió de residus i la incorporació de cotxes elèctrics en la nostra flota complementen aquest pla de sostenibilitat.

En aquest 40 aniversari de SUNDISA demanem un desig i és continuar gaudint del nostre treball i fer-ho amb un equip com el que tenim, amb el qual ens agradaria poder celebrar 40 anys més, i els que vinguin, plens de projectes impactants i brillants.

 

p1fifik4j219d51k5817ff391h075.png     p1fifik4j2vk0n3rsr21urg1por7.png

p1fifik4j2c43fap1ei61diah3h8.png     p1fifik4j1rq8135pf9gff01s424.png 

p1fifik4j21icjbuloafm1nttb6.png

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

ACCIONS SINGULARS. T'ATREVEIXES A SER IMPRESSIONANT?

jueves 22, junio 2023

Les accions singulars estan dissenyades per cridar l'atenció del públic d'una manera especial i creativa, trencant amb els enfocaments tradicionals i generant un alt impacte. Destaquen per ser úniques, originals i distintives, i normalment requereixen d'esforç i un estudi de viabilitat per poder dur-les a terme de forma...
Llegir-ne més