D'acord

BLOG SUNDISA

40 anys generant bones impressions

miércoles 20, octubre 2021

Aquest mes d'octubre SUNDISA fa 40 anys i estem especialment feliços de celebrar tot el camí recorregut fins avui: el treball, l'equip, els nostres clients, l'experiència, els aprenentatges i, sobretot, els projectes que encara estan per venir!

Actualment disposem d'una àmplia oferta de solucions en comunicació visual per a esdeveniments, fires, street marketing, transports i sector retail, i ho fem des dels nostres centres de producció a Barcelona i Madrid, que ens permeten operar a tota la península i tenir presència als principals esdeveniments que se celebren a Espanya.

Els inicis de SUNDISA es remunten a 1981, quan Juan Rovira va decidir fundar la companyia. Des d'aleshores, hem treballat per a convertir-nos en referents en el món de la impressió digital i així ho avalen un gran nombre de clients entre els quals destaquen marques com Fira de Barcelona, El Corte Inglés, Grup Godó, VSA, Sanitas, els Ajuntaments de Madrid i Barcelona, DAMM o Banc Sabadell, entre d'altres.

L'èxit d'aquesta trajectòria se sustenta en un equip humà, altament especialitzat i qualificat, que compta ja amb més de 50 persones i un grup ampli de col·laboradors satèl·lit que possibiliten el desenvolupament de projectes integrals a nivell nacional i internacional.

Conscients de la necessitat de contribuir a la reducció de l'impacte mediambiental, treballem amb una estratègia 360º que enforteix el nostre compromís amb la sostenibilitat i la innovació: “Des de ja fa anys hem incorporat materials ecològics i d'última tendència, incrementant fins a un 60% la producció sobre lones i vinils 100% polièster”. A més, apostem en la nostra producció per tecnologia d'impressió digital amb tintes de base aigua, “una opció alternativa que genera una petjada de carboni entre un 30 i un 40% més baixa que les tradicionals tintes al solvent”. La gestió de residus i la incorporació de cotxes elèctrics en la nostra flota complementen aquest pla de sostenibilitat.

En aquest 40 aniversari de SUNDISA demanem un desig i és continuar gaudint del nostre treball i fer-ho amb un equip com el que tenim, amb el qual ens agradaria poder celebrar 40 anys més, i els que vinguin, plens de projectes impactants i brillants.

 

p1fifik4j219d51k5817ff391h075.png     p1fifik4j2vk0n3rsr21urg1por7.png

p1fifik4j2c43fap1ei61diah3h8.png     p1fifik4j1rq8135pf9gff01s424.png 

p1fifik4j21icjbuloafm1nttb6.png

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més