D'acord

BLOG SUNDISA

SUNDISA MADRID, ON FIRE!

lunes 01, julio 2019

Sundisa Madrid està on fire!

Som-hi, que està que crema, arrasa, no en perd una, està en ratxa!!!

Clar que ja va acabar el 2018 corrent, com cada any, amb la Sant Silvestre Vallecana Nationale Nederlanden. Res millor que 10 km a tota pastilla per a preparar-se per a les campanades i els raïms.

Gran escenari al carrer, amb lones de gran format produïdes i instal·lades per Sundisa, per a donar visibilitat a l'esdeveniment #vallecanasolohayuna

Aquí, en ple muntatge…

lonas_evento_deportivo_san_silvestre_vallecana_sundisa.jpg

I és que a Fernando Silos li va l'esport. El nostre director de Madrid gaudeix practicant-lo i col·laborant amb tot tipus d'esdeveniments esportius al llarg de l'any.

Unes pancartes de Sanitas en el pàdel, i al març escalfant motors per al Mútua Madrid Open de Tennis amb banderoles en els principals carrers de la ciutat. Rafa Nadal i Petra Kvitová en instantànies molt suggeridores, ens anuncien la seva presència en el torneig.

banderola_open_mutua_madrid_nadal_sundisa.jpg    banderola_open_mutua_madrid_kvitova_sundisa.jpg

  Al maig, finals del World Pàdel Tour a Jaén. Lones per a crear el recinte, graderies, pistes… lones amb les marques, lones per a patrocinadors i lones per a fer visibles els esdeveniments.

evento_world_lona_padel_tour_jaen_2019_sundisa.jpg   evento_world_padel_tour_jaen_2019_sundisa.jpg

p1den6hi96e0s1q59g0a133froaa.png

Ja que parlem de lones, farem un cop d'ull a les últimes lones de gran format produïdes i instal·lades en façanes de Madrid. Projectes de VSA. Producció i instal·lació, Sundisa. Molts metres… grans emplaçaments:

La guerra de les plataformes digitals es lliura en totes les llars pels continguts i per a això, res millor que prendre els carrers. I les façanes!  A la fi de l'any passat va ser Netflix, amb els seus Narcos i dues lones de gran format successives, després va tornar amb Roma, el seu llançament super-premiat, i ara HBO ens anuncia que Vuelve Gil, i Movistar l'última sèrie de Berto Romero Mira lo que has hecho, amb creativitats espectaculars, pensades específicament per al mitjà, que donen a conèixer els seus llançaments amb contundència.

lona_gran_formato_vuelve_gil_madrid_sundisa.jpg

lona_gran_formato_movistar_madrid_sundisa.jpg

Concerts i canvis de logotip han estat també a les façanes de Madrid, amb projectes de VSA i producció i instal·lació de Sundisa. Oi que està bé la lona de Correus? Més clara, impossible.

lona_gran_formato_carlos_rivera_mexico_madrid_sundisa.jpg

lona_gran_formato_correos_madrid_sundisa.jpg

Què tal una cervesa ben amargant, a l'estil hindú, i ben fresqueta? La nova 5 estrelles de Mahou, IPA Session, suau i de baixa graduació.

lona_gran_formato_ipa_mahou_madrid_sundisa.jpg

Però a Madrid també hi ha una riquíssima vida cultural i institucional… Teatre, dansa, concerts, celebracions, exposicions, museus. Aquí també hi som, col·laborant amb el Ministeri d'Educació i Cultura, la Compañia Nacional de Danza, el Museu del Prado, l'Orquestra Nacional, el Reina Sofia, l'Auditori del CNDM, el Congrés de Diputats i la Fundació Mapfre.

Aquí us en deixem les proves. Banderoles per a exposicions i programació de teatre, lones en el Congrés dels Diputats per a celebrar el Dia de la Dona, elegantíssimes lones i venecianes en el CNDM, tòtems per a la Dansa…

lona_vertical_congreso_constitucion_madrid_sundisa.jpg   totem_compania_nacional_danza_madrid_sundisa.jpg

PHOTO_2019_06_21_11_25_57_1.jpg   veneciana_cndm_madrid_sundisa.jpg

lonas_dia_internacional_de_la_mujer_madrid_sundisa.jpg

banderola_fundacion_mapfre_sundisa_madrid.jpg   banderola_reina_sofia_madrid_sundisa.jpg

banderola_compania_nacional_de_teatro_clasico_sundisa.jpg

T'ha agradat aquest article?!Comparteix-ho!

ARTICLE RECENT

DARRERA ENTRADA DEL BLOG

El calendari d'Advent de Casa Seat: una celebració lluminosa de Barcelona

miércoles 20, diciembre 2023

Casa Seat, situada a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, es converteix en el llenç d'una obra d'art única que il·lumina l'esperit nadalenc de Barcelona amb el consolidat calendari d'Advent de la seva façana. La temàtica d'enguany ha girat entorn de destacades personalitats vinculades a...
Llegir-ne més