Usamos cookies propias y de terceros para mostrar publicidad. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK Más información
BLOG

Tenim una bona notícia i volem compartir-la amb vosaltres!

En Sundisa som conscients de la importància que tenen les petites contribucions d´empreses i particulars en el desenvolupament de pràctiques responsables, que respectin el medi ambient i ens portin a aconseguir un món millor. Per aquest motiu, hem volgut fer un pas més enllà adaptant tots els processos que duem a terme en l´organització per a aconseguir l´eficiència energètica, establint procediments que ens permetin reduir al màxim la utilització d´energia. Després de recórrer un camí llarg i laboriós, en el qual s´han vist implicats tots els departaments de la companya, hem aconseguit l´aprovació de la norma ISO 50001 de certificació de sistema de gestió energètica.

ISO_50001UKAS.jpg

Una certificació més que se suma a l´estàndard ISO 9001 de sistemes de gestió de qualitat i a l´ISO 14001 de sistemes de gestió ambiental, amb els quals ja comptàvem.

A més en els últims anys hem incorporat nous materials ecològics i innovadors que van fent-se buit en els materials més tradicionals. Això, al costat de la impressió digital per sublimació amb tintes base aigua i al reciclatge de tots els residus que generem, ens permet complir amb les normatives mediambientals.

adidas_lona_gran_format_2019_sundisa_001_1_.jpg

Polièster microperforat de 180g amb recobriment de resina, substitueix a la reixeta i és 100% reciclable.

Saber que amb la nostra aportació contribuïm a millorar el planeta és alguna cosa que ens enorgulleix i ens impulsa a continuar optimitzant les nostres activitats per a reduir encara més el nostre impacte.