Usamos cookies propias y de terceros para mostrar publicidad. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK Más información

Tecnologia

Disposem de la tecnologia més avançada existent que ens permet començar i acabar tots els processos en el nostre centre de producció, amb la qualitat més alta.

Des que va adquirir la primera impressora digital, Sundisa es va proposar estar sempre a l'avantguarda quant a recursos tecnològics. No hem deixat d'invertir en nous equips d'impressió cada vegada que la tecnologia disponible ha fet un salt per a ampliar tant la nostra oferta de serveis com la qualitat de la producció.

Imprimim sobre qualsevol tipus de material, rígid, flexible o tèxtil i encunyem, confeccionem, soldem, laminem, posem traus, dobleguem, fresem… des d'una lona de gran format fins a un expositor de cartó micro-canal.

Vam ser pioners, entre les companyies d'impressió digital en gran format del país, en incorporar un sistema de control de qualitat en la impressió. Seguint les directrius de la nova ISO 15311/3 per a gestió del color, hem creat una estació de preimpressió per a la producció de les proves de color certificades que ens permeten una impressió sense desviacions de la colorimetria i la creació de corbes de color per a cadascun dels més de 120 suports d'impressió que utilitzem (vinils, lones, tèxtils, fórex, alumini, etc.)

Sundisa ofereix la major capacitat d'impressió en metres quadrats amb el major nivell de qualitat.

Vols que aconsellem?

Estic d'acord amb la política de privacitat
Accepto rebre newsletter